Gdzie kupić Cakewalk Home Studio2004 XL
Czy ktoś mógłby mi podać namiar na sklep gdzie mógłbym kupić program Cakewalk Home Studio 2004 XL ??
lubię muzyke, trochę gram tworząc własne kompozycje
Re: Gdzie kupić Cakewalk Home Studio2004 XL
...Czy ktoś mógłby mi podać namiar na sklep gdzie mógłbym kupić program Cakewalk Home Studio 2004 XL ?...
Chyba najblizej to Niemcy. W Polsce lipa z Cakewalkiem!
Chyba najblizej to Niemcy. W Polsce lipa z Cakewalkiem!
...Czy ktoś mógłby mi podać namiar na sklep gdzie mógłbym kupić program Cakewalk Home Studio 2004 XL ?...
Sprawdź w Akutechu, to mili i normalni ludzie. Mają różne rzeczy, których inni nie mają, ja np kupiłem u nich Cleana 5.0, mimo, że nie miał go nawet dystrybutor:)
www.akutech.pl (chyba)
Pozdro - Leff
Sprawdź w Akutechu, to mili i normalni ludzie. Mają różne rzeczy, których inni nie mają, ja np kupiłem u nich Cleana 5.0, mimo, że nie miał go nawet dystrybutor:)
www.akutech.pl (chyba)
Pozdro - Leff
Leff - Szczecin
http://www.akutech.pl (chyba)
Pozdro - Leff...
Tu chyba AkuTech nie pomoze

Tu chyba AkuTech nie pomoze
...
Dokladnie!Nie pomoze bo nie ma!Ale w razie jakbys chcial sam sprawdzic to kliknji
tutaj
[addsig]

...
Dokladnie!Nie pomoze bo nie ma!Ale w razie jakbys chcial sam sprawdzic to kliknji
tutaj
[addsig]
-->play your reason system<--
dzięki za informacje, w Polsce chyba nie ma szans
Marek
Marek
lubię muzyke, trochę gram tworząc własne kompozycje
uwaga! węgrzy już mają cakewalka w ofercie! oznacza to, że niedługo pewnie będzie go miał mxmusic (czy jak mu tam)... właśnie węgrzy są dystrybutorem na europę wschodnię, i mx od nich będzie brać (czekają tylko na konkrety odnośnie cen i terminów)
u niemców absolurtnie NIE!!!!! nie, żebym był takim "patriotą", ale ceny niemieckie są załamujące. jeśli jest możliwość - to w usa. ewentualnie za wschodnią granicą (litva, łotwa)
a gdzieś w magazynach audiofactory choć jedna sztuka się nie ostała?
może zapytać?
a gdzieś w magazynach audiofactory choć jedna sztuka się nie ostała?
może zapytać?
...
No właśnie! Co z audiofactory? Też się czaiłem na jakiegoś CW, ale zdziwiłem się ostatnio brakiem w ofercie. Obrazili się, czy co?
No właśnie! Co z audiofactory? Też się czaiłem na jakiegoś CW, ale zdziwiłem się ostatnio brakiem w ofercie. Obrazili się, czy co?
...
przestali być dystyrybutornią na polandię (nie z własnej winy)