Stylus RMX - problemy przy Cubase 5

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
ChrisR
Stylus RMX - problemy przy Cubase 5

Post autor: ChrisR » poniedziałek 11 sie 2014, 23:42

Mam problem z uruchomieniem programu Spectarsonic Stylus RMX. Pracuję na Windows 7, Cubase 5. Program zainstalowałem, dokanałem autoryzacji na stronie firmowej, po uruchomieniu w Cubase pojawia sie komunikat: "SEGA Folder not found. Would you like to locate it? Po mimo wskazywania lokalizacji folderu SAGE, program za każdym razem wyświetla ten sam komunikat... bardzo proszę o pomoc

XalienX

Re: Stylus RMX - problemy przy Cubase 5

Post autor: XalienX » wtorek 12 sie 2014, 10:46

Witam

Mozesz poda sciezke do folderu Sage?

Awatar użytkownika
chantizstudio

Re: Stylus RMX - problemy przy Cubase 5

Post autor: chantizstudio » wtorek 12 sie 2014, 10:53

...Mam problem z uruchomieniem programu Spectarsonic Stylus RMX. Pracuję na Windows 7, Cubase 5. Program zainstalowałem, dokanałem autoryzacji na stronie firmowej, po uruchomieniu w Cubase pojawia sie komunikat: "SEGA Folder not found. Would you like to locate it? Po mimo wskazywania lokalizacji folderu SAGE, program za każdym razem wyświetla ten sam komunikat... bardzo proszę o pomoc...

Jeśli Cubase jest zainstalowany na Windows 7 , Cubase musi być uruchamiany z uprawnieniami administratora.
Bo jak nie jest to właśnie coś takiego wyskakuje przy Stylusie.
[addsig]
''po to są gały w syntezatorach , zeby kręcić aż uzyska się to czego się szuka'' AdamZ

ODPOWIEDZ