Pro Tools - problem z wykrywaniem wtyczek

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
kamilozaba1995
Pro Tools - problem z wykrywaniem wtyczek

Post autor: kamilozaba1995 » niedziela 11 maja 2014, 11:16

Witam. Problem polega na tym, że niektóre wtyczki wykrywa (np. IK Multimedia cz waves) ale naprzykład Hofa, wizoo, overlound już nie chce mimo, iż kombinuje takie rzeczy jak przeniesienie plików dpm i rsr ręcznie do dea/plug in oczywiście wszystko po normalnej installacji

Może macie jakieś patenty na taki problem?

Win7, pro tools 10, asio4all

Pozdrawiam KZ

Awatar użytkownika
kamilozaba1995

Re: Pro Tools - problem z wykrywaniem wtyczek

Post autor: kamilozaba1995 » niedziela 11 maja 2014, 11:37

...
Witam. Problem polega na tym, że niektóre wtyczki wykrywa (np. IK Multimedia cz waves) ale naprzykład Hofa, wizoo, overlound już nie chce mimo, iż kombinuje takie rzeczy jak przeniesienie plików dpm i rsr ręcznie do dea/plug in oczywiście wszystko po normalnej installacji(w sumie nadpisuje plik)
Jeszcze dodam, że wtyczka overlound reverb działa gdy uruchamiam ją przez skrót ale w pro tools już jej nie ma. Natomiast hofa i wizoo nie maja takiego skrótu.

Mam nadzieje, że mnie zrozumieliście. 

Pozdrawiam KZ...

Awatar użytkownika
Łukasz1985

Post autor: Łukasz1985 » niedziela 11 maja 2014, 13:04

...
...
Witam. Problem polega na tym, że niektóre wtyczki wykrywa (np. IK Multimedia cz waves) ale naprzykład Hofa, wizoo, overlound już nie chce mimo, iż kombinuje takie rzeczy jak przeniesienie plików dpm i rsr ręcznie do dea/plug in oczywiście wszystko po normalnej installacji(w sumie nadpisuje plik)
Jeszcze dodam, że wtyczka overlound reverb działa gdy uruchamiam ją przez skrót ale w pro tools już jej nie ma. Natomiast hofa i wizoo nie maja takiego skrótu.

Mam nadzieje, że mnie zrozumieliście. 

Pozdrawiam KZ...

...

.....zmien region na usa, oni tam inaczej licza....w szczegolnosci wtyczki Waves sa na to wrazliwe ;)

[addsig]
Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)

Awatar użytkownika
kamilozaba1995

Post autor: kamilozaba1995 » niedziela 11 maja 2014, 13:49

Dzięki. Naprawiło sprawe.

Pozdr.

ODPOWIEDZ