Logic a GearBox LINE 6 - jak nagrywac

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
I-CON
Logic a GearBox LINE 6 - jak nagrywac

Post autor: I-CON » czwartek 20 cze 2013, 09:52

Witam wszystkich

Jeszcze jedno pytanie (mam nadzieje, ze nie zadaje ich za duzo?? :) )

Czy jest sposob, zeby w Logic na tracku audio nagrywac juz z efektami gitarowymi z GearBoxa LINE 6?

W Nuendo na PC nie bylo z tym problemu i bylo to ustawione od razu, natomiast w Logicu pos OS mam z tym problem, tylko czysty sygnal jest nagrywany, mimo, ze w monitorach slysze ubarwiony

Wogole Logic jest feee w porownaniu z Nuendo, pod tym wzgledem, ze Nuendo bylo bardzo intuicyjne, a logic jest czasami jakby...nielogiczny :)

Pozdr

Awatar użytkownika
macandroll

Re: Logic a GearBox LINE 6 - jak nagrywac

Post autor: macandroll » czwartek 20 cze 2013, 16:24

...
Witam wszystkich

Czy jest sposob, zeby w Logic na tracku audio nagrywac juz z efektami gitarowymi z GearBoxa LINE 6?

W Nuendo na PC nie bylo z tym problemu i bylo to ustawione od razu, natomiast w Logicu pos OS mam z tym problem, tylko czysty sygnal jest nagrywany, mimo, ze w monitorach slysze ubarwiony

Wogole Logic jest feee w porownaniu z Nuendo, pod tym wzgledem, ze Nuendo bylo bardzo intuicyjne, a logic jest czasami jakby...nielogiczny :)

Pozdr...

A po co przechodziłeś na Logica?

Kup Nuendo.

Muzyk, gitarzysta

I-CON

Re: Logic a GearBox LINE 6 - jak nagrywac

Post autor: I-CON » czwartek 20 cze 2013, 22:16

...
...
Witam wszystkich

Pozdr...

A po co przechodziłeś na Logica?

Kup Nuendo.
...

Drogo

ODPOWIEDZ