...
Wedłóg instrukcji wszystko jest dobrze. W programie Nuendo 4 jest taka opcja Vst Audio System; z tego co przetłumaczyłem intstrukcje tam po pierwsze ustawia się komunikacje pomiedzy kartą dźwiękową a programem. Innych opcji nie znalazłem. Jeżeli chodzi o dodanie Audio Track to tak włąśnie robię, dodaje AT i teraz w Nuendo przyciska sie guzik nagrywania w AT, w głównym Transport Panel i nagrywa się (np. "wokal") - przynajmniej tak było w wersji programu Nuendo 1. Tej wskazówki "wybierając Imputs na tej siecieżce" wogłle nie znalazłem. Jest też guzik z głośniczkiem (monitor - nie wiem co to znaczy) z nim też próbowałm nagrywać, kombinować, ale nie udało sie. Wygląda na to, ze przejrzałem całą instrukcje i narazie nic. Będę wdzieczny za dalsze podpowiedzi.
...
Musisz skonfigurowac swoja karte dzwiekowa, jestem pewien ze masz ustawienia( w cubase jest to Device/Connections) gdzie wybierasz i dodajesz inputs/outputs swojej karty dzwiekowej i raczej na pewno musisz to ustawic bo automatycznie sie nie zrobi. Mozesz tam wybrac czy maja byc to inputs/outputs stereo lub mono i nazywasz je jak chcesz.
Pozniej podczas dodania AT NA PEWNO jest opjca wybrania tych wlasnie inputs ktory stworzyles w ustawieniach, bo inaczej skad wiadomo co ma byc nagrywane?
http://www.google.pl/imgres?imgurl
Popatrz np na VOX1, teraz na sama gore tej wlasnie sciezki. Jest STEREO IN a pod spodem STEREO OUT( jesli u ciebie nie ma to musisz rozwinac zasieg mixera uzywajac strzalki w lewym gornym rogu)
Tam gdzie jest STEREO IN wybierasz wlasnie INPUTS ktore wczesniej ustawiles w opcjach Nuendo. Jesli dobrze ustawiles to powinnienes miec po kliknieciu wybor. A ten glosniczek MONITOR musi byc zawsze wlaczony gdy nagrywasz, po zakonczeniu nagrywania go wylaczasz.
To wszystko, musisz po prostu dobrze skonfigurowac liczbe wejsc ktore odpowiadaja twojemu interfejsowi audio w glownych opcjach Nuendo.