witam wszystkich
mial ktos juz okazje przetestowac Sound Forge 7.0 ? wlasnie zauwazylem, ze na stronie producenta jest demo do pobrania i nie wiem czy warto sie kusic na sciaganie
Sound Forge 7.0
Re: Sound Forge 7.0
....sciagnac i przetestowac zawsze warto....
Jesli pracowales lub miales kontakt ze wczesniejsza wersja to przeczytaj tylko o zmianach i nowosciach a powinnienes wiedziec czy" warto"...
Jesli pracowales lub miales kontakt ze wczesniejsza wersja to przeczytaj tylko o zmianach i nowosciach a powinnienes wiedziec czy" warto"...

-->play your reason system<--
moim zdaniem warto
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).
...jest demo do pobrania i nie wiem czy warto sie kusic na sciaganie...
A czemu by nie, zawsze warto, tymbardziej iz jesli np. pracowałes na wszcześniejszych wersjach mozesz z samej ciekawosci zobaczeć co sie generalnie zmieniło, potestować a potem zawsze przeciez możesz odinstalowac
Jako edytora audio uzywam własne Sound Forge'a starszej wersji i zaraz se chyba też zaciągne 7 by potestowac go nieco
pozdro...
A czemu by nie, zawsze warto, tymbardziej iz jesli np. pracowałes na wszcześniejszych wersjach mozesz z samej ciekawosci zobaczeć co sie generalnie zmieniło, potestować a potem zawsze przeciez możesz odinstalowac

Jako edytora audio uzywam własne Sound Forge'a starszej wersji i zaraz se chyba też zaciągne 7 by potestowac go nieco

pozdro...

Uzywam SF 6.0 i znam go na pamiec. Pytam czy warto sie przesiadac na 7.0? Chodzilo mi wasze spostrzezenia co do nowej wersji.
Instalować by potem odinstalowac - nie postepuje w ten sposob.
Po kilku takich operacjach z programami demo, shareware czy trial komp zazwyczaj wymaga formatowania dysku albo zaczyna kaprysic.
Po kilku takich operacjach z programami demo, shareware czy trial komp zazwyczaj wymaga formatowania dysku albo zaczyna kaprysic. ...
Nooo...........ide sformatowac dysk.........

...phi...
...
Po kilku takich operacjach z programami demo, shareware czy trial komp zazwyczaj wymaga formatowania dysku albo zaczyna kaprysic. ...
Hymmm... gdybym zastosował sie do takiego sposobu jak ty to musiałbym 5 razy dzinnie formatować dysk
, ale to fakt że po takich programach pozostają jeszcze jakieś zbędnne pliki które nalezłoby usunąc, dlatego uzywam programu Ace Utilities który szybko i sprawnie załatwia ten problem, a komp jak chodził tak chodzi
Hymmm... gdybym zastosował sie do takiego sposobu jak ty to musiałbym 5 razy dzinnie formatować dysk

do tyłka! SF 7.0 jak sie okazało nie jest przeznaczony pod Win '98. Jak sie teraz nie zdenerwowac? Czy tak ciezko było twórcom dopasować SF do wszystkich wersji windy?