Ciężarek do gramofonu

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
pepex
Ciężarek do gramofonu

Post autor: pepex » niedziela 24 lip 2011, 12:53

Drugie pytanie: Posiadam gramofon marki stanton , model t 80. Niedawno urwał mi się ciężarek,niestety. Pytanie brzmi czy istnieje możliwość naprawienia tego stanu rzeczy czy niestety jestem zmuszony kupić nowy gramofon. Zastanawiałem się nad kupnem nowego ciężarka jednak żaden sklep nie dysponuje ciężarkiem do tego modelu. W takiej sytuacji zastanawiam się czy jest możliwość kupna jakiegoś zamiennika i czy to będzie robiło jakąś różnicę?

Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc
[addsig]
kocham muzykę i jej tworzenie.tyle

Awatar użytkownika
psysutra

Re: Ciężarek do gramofonu

Post autor: psysutra » wtorek 26 lip 2011, 23:02

...Drugie pytanie: Posiadam gramofon marki stanton , model t 80. Niedawno urwał mi się ciężarek,niestety. Pytanie brzmi czy istnieje możliwość naprawienia tego stanu rzeczy czy niestety jestem zmuszony kupić nowy gramofon. Zastanawiałem się nad kupnem nowego ciężarka jednak żaden sklep nie dysponuje ciężarkiem do tego modelu. W takiej sytuacji zastanawiam się czy jest możliwość kupna jakiegoś zamiennika i czy to będzie robiło jakąś różnicę?

Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc ...

Spróbuj poszukać części- czasem się trafi ramię (ciężarek nie sądzę by sam był bo to raczej integralna część ramienia) na wymianę albo spróbuj na serwisie pogwarancyjnym.

Jak nie da rady to kaplica niestety :(

Stay Psychedelic People!

ODPOWIEDZ