Cubase Studio 4 - brak plików "skin"

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:
Cubase Studio 4 - brak plików "skin"

Post autor: Soundscape » poniedziałek 30 maja 2011, 09:46

Witam!

Koniec końców jestem przed formatowaniem, ale jeszcze nie teraz. Otóż odpalam sobie Cubase`a, który wywala mi komunikat o braku plików "skin" (czyli od wyglądu), po czym się oczywiście zamyka. Nie wiem czy samo to się skasowało z dysku, ja na pewno tego nie zrobiłem. Jest jakieś szybkie rozwiązanie czy muszę reinstalować program? (Chciałbym to pominąć na razie.)

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Akton

Re: Cubase Studio 4 - brak plików "skin"

Post autor: Akton » poniedziałek 30 maja 2011, 10:18

Chyba szybciej zreinstalujesz Cubase'a, niż znajdziesz (o ile znajdziesz) rozwiązanie problemu. Ile w końcu trwa instalacja? Relatywnie króciutko :)

[addsig]
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » poniedziałek 30 maja 2011, 10:58

...
Chyba szybciej zreinstalujesz Cubase'a, niż znajdziesz (o ile znajdziesz) rozwiązanie problemu. Ile w końcu trwa instalacja? Relatywnie króciutko :) ...

To prawda, tylko komputer jest w takim już stanie, że jak mu przeinstaluję Cubase`a, to nie wiem co się stanie. Nie ma m nie i tak w domu, więc może do końca dnia coś się znajdzie. Jak nie, to będę musiał reinstalować. Po prostu się tego bojęSmile

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » poniedziałek 30 maja 2011, 11:26

To prawda, tylko komputer jest w takim już stanie, że jak mu przeinstaluję Cubase`a, to nie wiem co się stanie. Nie ma m nie i tak w domu, więc może do końca dnia coś się znajdzie. Jak nie, to będę musiał reinstalować. Po prostu się tego bojęSmile

Soundscape ma komputer w złym stanie???? W to nie uwierzę :)... 

[addsig]
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Awatar użytkownika
gasiu

Post autor: gasiu » poniedziałek 30 maja 2011, 11:27

ja dla kolegów mających problemy z Windowsami mam propozycję - zainstalujcie i skonfigurujcie sobie wszystko na cacy, a potem po prostu zróbcie obraz partycji ze  skonfigurowanym systemem... reanimacja tego potem to tylko start komputera z CD i odtworzenie działającego obrazu...

[addsig]
Pozdrawiam!
Gasiu

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » poniedziałek 30 maja 2011, 12:05

...
ja dla kolegów mających problemy z Windowsami mam propozycję - zainstalujcie i skonfigurujcie sobie wszystko na cacy, a potem po prostu zróbcie obraz partycji ze  skonfigurowanym systemem... reanimacja tego potem to tylko start komputera z CD i odtworzenie działającego obrazu... ...

Nihil novi :) Z nowymi siódemkami jest tak w ogóle dużo mniej problemów, niż chociażby z XP. Ja przynajmniej chwalę sobie przesiadkę.

[addsig]

ODPOWIEDZ