Cubase SX5 - nie chce wyświetlać wtyczek VST

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Squna
Cubase SX5 - nie chce wyświetlać wtyczek VST

Post autor: Squna » środa 09 mar 2011, 19:23

Witam serdecznie!

Od czasu  do czasu pojawia się problem z wyświetlaniem załadowanych wtyczek VST w cubase-nie chcą się wyświetlać kiedy chce np coś w nich edytować, podejrzeć załadowany intrument itp.

Miał ktoś podobny problem? Prosze o odpowiedz.

Awatar użytkownika
Squna

Re: Cubase SX5 - nie chce wyświetlać wtyczek VST

Post autor: Squna » środa 09 mar 2011, 19:38

...
Witam serdecznie!

Od czasu  do czasu pojawia się problem z wyświetlaniem załadowanych wtyczek VST w cubase-nie chcą się wyświetlać kiedy chce np coś w nich edytować, podejrzeć załadowany intrument itp.

Miał ktoś podobny problem? Prosze o odpowiedz....

Oczywiście próbuję instrumenty włączac z kanału midi na scenie Cubase, jak i w "VST instruments" Naciskam na odpowienie przyciski do wyświetlenie i nic.

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » środa 09 mar 2011, 20:06

A gdzie konkretnie zainstalowałeś te VSTi?

NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

Awatar użytkownika
Squna

Post autor: Squna » środa 09 mar 2011, 20:17

...

Ustalmy jedną rzecz,że instrumenty załadowałem tam gdzie trzeba i mozna je uruchomić spod Cubase bez problemu, ale nagle w jakim momencie nie mogę ich ponownie wyswietlić, chociaz juz są załadowane w projekcie. np

Mam je na danym kanale midi i moge nimi grać i wyświetlac w razie potrzeby po czym nagle juz ich nie widać.
...

Awatar użytkownika
Squna

Post autor: Squna » środa 09 mar 2011, 20:24

...
...

Ustalmy jedną rzecz,że instrumenty załadowałem tam gdzie trzeba i mozna je uruchomić spod Cubase bez problemu, ale nagle w jakim momencie nie mogę ich ponownie wyswietlić, chociaz juz są załadowane w projekcie. np

Mam je na danym kanale midi i moge nimi grać i wyświetlac w razie potrzeby po czym nagle juz ich nie widać.

Nie wiem, czy się dobrze wyrażam, ale dokładnie chodzi o to,że nie mogę wyświetlić nie wiem skórki, modułu vst, chociaz  jest załadowany  w kanale midi Cubase na scenie-nie mogę go  zobaczyć
...

...

ODPOWIEDZ