Witam. Pracuje w Cubase Studio 4, uzywam do perkusji samplera RMIV, a wiec na temat: w RMIV mam przykladowo ustawione 6 wyjsc audio mono ale po otwarciu samplera w cubase jest tylko jedno wyjscie audio Pamietam jak pracowalem na Cubase Sx 2 to jak mialem przypisane 6 wyjsc mono w RMIV to odrazu przypisywalo mi 6 wyjsc audio, prubowalem nawet w Cubase 5 i jest to samo co w Cubase Studio 4. Gdzie lezy problem? Bardzo prosze pomozcie.
Cubase 5 i sampler RMIV - brak wyjść audio?
- Łukasz1985
- Łukasz1985
Re: Cubase 5 i sampler RMIV - brak wyjść audio?
...
Witam. Pracuje w Cubase Studio 4, uzywam do perkusji samplera RMIV, a wiec na temat: w RMIV mam przykladowo ustawione 6 wyjsc audio mono ale po otwarciu samplera w cubase jest tylko jedno wyjscie audio Pamietam jak pracowalem na Cubase Sx 2 to jak mialem przypisane 6 wyjsc mono w RMIV to odrazu przypisywalo mi 6 wyjsc audio, prubowalem nawet w Cubase 5 i jest to samo co w Cubase Studio 4. Gdzie lezy problem? Bardzo prosze pomozcie....
Czy naprawde nikt nie potrafi mi pomoc?
- Łukasz1985
...Może active all outputs w vst instruments (panel rack z klawisza F11) obok przycisku on/off...
...z klawisza f11 uruchamia sie tylko panel wyboru instrumentow vst ...to bylo cos cubase sx 2
- Łukasz1985
...
...Może active all outputs w vst instruments (panel rack z klawisza F11) obok przycisku on/off...
...z klawisza f11 uruchamia sie tylko panel wyboru instrumentow vst ...to bylo cos cubase sx 2
...
Tadeo juz wiem o co chodzi:) Wszystko juz dziala jak powinno:) Niech Cie Bóg blogoslawi
- Łukasz1985
...Bóg zapłać :)...
...jeszcze cos zapytam:) Jak chce zmienic ustawienia wyjsc audio w RMIV to wywala mi blad w Cubase Studio 4 i musze zamknac program:( Prubowalem juz wszystkiego i nadal wywala blad
- Łukasz1985
...jakiej treści błąd?...
...cos tam syries log exe cubase, strasznie dlugi ten komunikat.
- Łukasz1985
...
...jakiej treści błąd?...
...cos tam syries log exe cubase, strasznie dlugi ten komunikat.
...
...w linku daje screen z bledem, Tadeo mam nadzieje ze mi pomozesz:)
http://rs891l34.rapidshare.com/files/408834158/blad.JPG