CEDAR Cambridge - jak go wykorzystać do remasteringu?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
donvasyl
CEDAR Cambridge - jak go wykorzystać do remasteringu?

Post autor: donvasyl » wtorek 20 lip 2010, 18:47

Witam raz jeszcze...

Admin chyba nieco za nerwowo zareagował na mój wcześniejszy post, pakując go do śmietnika. No cóż - faktycznie wyglądał nieco dziwnie, ale to dlatego, że kończyłem pracę i nie miałem czasu go rozwinąć. 

Oczywiście wiem, że CEDAR to wydatek cenowy rzędu "małego domku" - chodzi o to, że w swojej pracy wykorzystujemy ten sprzęt do badań MOWY. Tymczasem szukam kogoś, kto ma doświadczenie w remasteringu, albowiem część pluginów odpowiada za ten właśnie proces i te znam słabo.

Nie jest to zatem prowokacja, owoc Sezonu Ogórkowego, etc., tylko poważne pytanie. Czy ktoś na tym forum pracuje na takim sprzęcie i czy mógłby szepnąć słówko na temat remasteringu. Amen.

Pozdrawiam

Wasyl.

Awatar użytkownika
AkselPL

Re: CEDAR Cambridge - jak go wykorzystać do remasteringu?

Post autor: AkselPL » wtorek 20 lip 2010, 20:22

Teraz już lepiej to wygląda!

Zerknij tu:

http://www.cedar-audio.com/downloads/downloads.html

Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Re: CEDAR Cambridge - jak go wykorzystać do remasteringu?

Post autor: JoachimK » wtorek 20 lip 2010, 21:10

Czy ktoś na tym forum pracuje na takim sprzęcie i czy mógłby szepnąć słówko na temat remasteringu.

Na Cedar nie pracowałem, ale trochę restoracji mam na koncie (Sonic Solutions, Algorithmix). A o co dokładnie chodzi?

[addsig]
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

ODPOWIEDZ