witam!udało się komuś ściągnąc ten pogłos??mnie niestety nie udaje sie uzyskać hasła.Cały czas wyskakuje komunikat invalid input www.soundsondemand.com coś robię źle??
Halls of Fame Origami Edition - darmowy pogłos
Re: Halls of Fame Origami Edition - darmowy pogłos
...
witam!udało się komuś ściągnąc ten pogłos??mnie niestety nie udaje sie uzyskać hasła.Cały czas wyskakuje komunikat invalid input http://www.soundsondemand.com coś robię źle??...
założyć konto
zalogować się
i dopiero dokonać "zakupu" czyli pobrać za free
a jak tam w ogole mozna zalozyc konto?
to bardzo proste. po prostu
1. zaznacz wersję, która ci odpowiada (np win64bit) i sprawdź koszyk.
2. w koszyku daj checkout
3. wpisz dane (prawdziwe lub nie) i podaj mejla
4. w mejlu dostaniesz link do pobrania
[addsig]
human beatboxer || Powerbook12", Saffire, Cubase 6, MXL2003, Shure beta58, M-Audio Tampa, Yamaha MSP-5 || Warszawa
chce odpalić to w FL'u ale wyskakuje mi błąd że brakuje "Yellow tools authorization key". Ktoś wie o co z tym chodzi? oprócz samej instalki nie było nic więcej...
...
chce odpalić to w FL'u ale wyskakuje mi błąd że brakuje "Yellow tools authorization key". Ktoś wie o co z tym chodzi? oprócz samej instalki nie było nic więcej......
A ja mam inny problem. Pogłos działa ale nie zmienia impulsu. To znaczy wybieram preset ale on się nie wczytuje. Cały czas jest to co na początku się samo ładuje czyli autoload. Pracuję na Pro Tools LE windows xp. Muszę spróbować jeszcze na jakimś VST to wtedy będę wiedział czy chodzi o hosta...
...
...
chce odpalić to w FL'u ale wyskakuje mi błąd że brakuje "Yellow tools authorization key". Ktoś wie o co z tym chodzi? oprócz samej instalki nie było nic więcej......
A ja mam inny problem. Pogłos działa ale nie zmienia impulsu. To znaczy wybieram preset ale on się nie wczytuje. Cały czas jest to co na początku się samo ładuje czyli autoload. Pracuję na Pro Tools LE windows xp. Muszę spróbować jeszcze na jakimś VST to wtedy będę wiedział czy chodzi o hosta...
...
Mam tak samo - w PT nie dziala, a w kubusiu zmienia presety...
Mam tak samo - w PT nie dziala, a w kubusiu zmienia presety...
...
Może wypuszczą jakąś poprawkę skoro to nie tylko u mnie nie idzie zmienić presetów
Fajny plug, i wystarczy zainstalować tylko raz, potem działa normalnie jako portable
pozdr
p.s. portable to moje nowe hobby obok freeware :)