Stylus RMX - problem z multi

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
whookash
Stylus RMX - problem z multi

Post autor: whookash » środa 26 sie 2009, 00:07

Mam problem ...mianowicie... nie dokładnie jak to nazwać ale nie dokonca działa mi podział na 8 kanałow w stylusie , działa własciwie prz ystarcie tylko jeden pierwszy kanał aby zaczeła diałac reszta musze zrobić cos takiego ....z multi zmienic na kit i spowrotem na multi ... dopiero wtedy zaczyna wszystko poprawnie działać stylus rmx v 1.5
sądzę również że z teog tez problemu bierze się inny błąd przy zapisywaniu badz tez wczytywaniu multi... przykładowo zamiast 6-8 ustawionych dzieków/kanałow wczytuje sie tylko 2 góra 3 ...??
Wielka Prośba o pomoc!
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
delorjan

Re: Stylus RMX - problem z multi

Post autor: delorjan » środa 26 sie 2009, 02:31

Może aktualizacja wtyczki pomoże, obecna wersja to 1.82, do ściągnięcia na stronie Spectrasonics. Pozdrawiam

whookash

Post autor: whookash » czwartek 27 sie 2009, 19:54

...

Może aktualizacja wtyczki pomoże, obecna wersja to 1.82, do ściągnięcia na stronie Spectrasonics. Pozdrawiam ...

nie pomogło;/  jakies inne propozycje poza reinstalem?;>

Pozdrawiam

whookash

Post autor: whookash » sobota 29 sie 2009, 18:49

...
...

Może aktualizacja wtyczki pomoże, obecna wersja to 1.82, do ściągnięcia na stronie Spectrasonics. Pozdrawiam ...

...

pytanie ... czy ktos potrafi mi wytłumaczyć w jaki sposób można użyc time designera do czegoś innego niz gotowych loopow ktore są wraz ze stylusem? chodzi mi o to czy mogę zagrać dzwiekami z sound menus wlasny loop  i potem "włożyć" go do time designera ... bo ztego co widze po menu jest to możliwe natomiast przeciagniecie sciezki midi w cubasie  na time designer nie działa...

ktokolwiek?{#hmm}

Pozdrawiam

whookash

Post autor: whookash » sobota 29 sie 2009, 18:50

...
...
...

...

pytanie ... czy ktos potrafi mi wytłumaczyć w jaki sposób można użyc time designera do czegoś innego niz gotowych loopow ktore są wraz ze stylusem? chodzi mi o to czy mogę zagrać dzwiekami z sound menus wlasny loop  i potem "włożyć" go do time designera ... bo ztego co widze po menu jest to możliwe natomiast przeciagniecie sciezki midi w cubasie  na time designer nie działa...

ktokolwiek?{#hmm}
...

uh moja wina prosze moderatorów o zamkniecie tematu problem rozwiazany a ten bedzie jako nowy temat;]

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ