sądzę również że z teog tez problemu bierze się inny błąd przy zapisywaniu badz tez wczytywaniu multi... przykładowo zamiast 6-8 ustawionych dzieków/kanałow wczytuje sie tylko 2 góra 3 ...??
Wielka Prośba o pomoc!

Może aktualizacja wtyczki pomoże, obecna wersja to 1.82, do ściągnięcia na stronie Spectrasonics. Pozdrawiam
...
Może aktualizacja wtyczki pomoże, obecna wersja to 1.82, do ściągnięcia na stronie Spectrasonics. Pozdrawiam ...
nie pomogło;/ jakies inne propozycje poza reinstalem?;>
...
...
Może aktualizacja wtyczki pomoże, obecna wersja to 1.82, do ściągnięcia na stronie Spectrasonics. Pozdrawiam ...
...
pytanie ... czy ktos potrafi mi wytłumaczyć w jaki sposób można użyc time designera do czegoś innego niz gotowych loopow ktore są wraz ze stylusem? chodzi mi o to czy mogę zagrać dzwiekami z sound menus wlasny loop i potem "włożyć" go do time designera ... bo ztego co widze po menu jest to możliwe natomiast przeciagniecie sciezki midi w cubasie na time designer nie działa...
ktokolwiek?
...
...
...
...
pytanie ... czy ktos potrafi mi wytłumaczyć w jaki sposób można użyc time designera do czegoś innego niz gotowych loopow ktore są wraz ze stylusem? chodzi mi o to czy mogę zagrać dzwiekami z sound menus wlasny loop i potem "włożyć" go do time designera ... bo ztego co widze po menu jest to możliwe natomiast przeciagniecie sciezki midi w cubasie na time designer nie działa...
ktokolwiek?
...
uh moja wina prosze moderatorów o zamkniecie tematu problem rozwiazany a ten bedzie jako nowy temat;]