Samplitude 10 pod Vistą 64-bitową
-
Mam krótkie pytanie - czy Samplitude 10 (wersja Classic) pracuje pod 64-bitową Vistą? Słyszałem sprzeczne opinie na ten temat, a właśnie zamierzam przewekslować system z 32-bitowego XP na 64-bitową Vistę.
- doministry1
Re: Samplitude 10 pod Vistą 64-bitową
...Mam krótkie pytanie - czy Samplitude 10 (wersja Classic) pracuje pod 64-bitową Vistą? Słyszałem sprzeczne opinie na ten temat, a właśnie zamierzam przewekslować system z 32-bitowego XP na 64-bitową Vistę....
Chyba warto po prostu sprawdzić u producenta czyli w Magix...
Chyba warto po prostu sprawdzić u producenta czyli w Magix...
Kompozytor, Instrumentalista, Improwizator
Re: Samplitude 10 pod Vistą 64-bitową
...Mam krótkie pytanie - czy Samplitude 10 (wersja Classic) pracuje pod 64-bitową Vistą? Słyszałem sprzeczne opinie na ten temat, a właśnie zamierzam przewekslować system z 32-bitowego XP na 64-bitową Vistę....
Nie wiem jak Classic, ale 10 Pro chodzi bez problemów, jedynie instalacja klucza jest trochę skomplikowana, konieczna edycja rejestru (ale Ty chyba nie masz klucza CodeMeter). Więcej informacji jest na forum Samplitude jak i specjalna wersja pod 64 (chodzi o obsługe większej ilości RAM).
Nie wiem jak Classic, ale 10 Pro chodzi bez problemów, jedynie instalacja klucza jest trochę skomplikowana, konieczna edycja rejestru (ale Ty chyba nie masz klucza CodeMeter). Więcej informacji jest na forum Samplitude jak i specjalna wersja pod 64 (chodzi o obsługe większej ilości RAM).