...Mam do Ciebie małe pytanko, skoro publicznie przyznałeś się że masz SL-a

Jak Ci się pracuje w tym programie? Ciężko będzie załapać o co w nim biega komuś kto od niedawno siedzi w homerecordingu? Czy do edycji audio wystarcza ci Cubase, czy używasz jeszcze inny program?
Z góry dzięki! Pozdr ...
Jesli jest latwiejszy program do nauczenia sie jego obslugi poza SX-em SL-em lub Nuendo to ja go nie znam

Faktyczna zlozonosc tych programow nie komplikuje ich obslugi w stopniu podstawowym..
Jezeli znasz sie na technologiach nagraniowych jako takich lub rozumiesz o co w nich biega choc z grubsza to te programy na pewno nie beda ci niczego utrudniac w pracy.. Ale jesli jestes zielony to ZADEN program nie bedzie latwy - kazdy trzeba zrozumiec i wpoic sobie podstawowe pojecia i czynnosci zwiazane z technologia nagraniowa..nauczyc sie obslugiwac JEDEN program a kazdy nastepny poznasz juz 10 razy szybciej..
Sam kupilem rowniez SL-a i uwazam ze jest to narzedzie wystarczajace do nawet profesjonalnej pracy ! Jesli pytasz ze wzgledu na promocje w AF to ja bym po prostu radzil KUPIC i poznac ! Bo za te cene nie znajdziesz chyba na CALYM SWIECIE lepszego programu !
P.S. Przed pierwsza sesja na Nuendo 1.51 w studio nagraniowym poznawalem ten program przez ZALEDWIE GODZINE !
Potem zrealizowalem nagrania i mix bez zagladania do HELPa i instrukcji..
Kupilem SL-a.. wlaczylem i w zasadzie wszystko co dotyczylo jego obslugi bylo jasne

Do Samplituda np podchodzilem 5 razy az w koncu zalapalem jego filozofie choc blisko bylo do calkowitej rezygnacji z niego !
CoolEdit byl latwy ale jego filozofia mi sie nie podobala.. A np okrzyczany Logic to jedyny sequencer audio jakiego do dzis nie znam w zasadzie a jego rzekoma prostota i hm...logika to dla mnie BAJKI
unizenie klaniam