co zamiast Wavesów?
Witam,
Czy moglibyscie polecic jakis ciekawy pakiet do masteringu podobny do wavesow? dotychczas uzywalem diamondow lecz teraz nie chodza mi na viscie:D
Szukam tez wtyczki podobnej do Stereo Imagera wlasnie z tego pakietu...
Pozdrawiam
Czy moglibyscie polecic jakis ciekawy pakiet do masteringu podobny do wavesow? dotychczas uzywalem diamondow lecz teraz nie chodza mi na viscie:D
Pozdrawiam
Re: co zamiast Wavesów?
...Witam,
Pozdrawiam...
hmmm...a w jakim przedziale cenowym?? albo które elementy tego pakietu ...bo diamond to nie tylko pakiet masteringowy....
Pozdrawiam...
hmmm...a w jakim przedziale cenowym?? albo które elementy tego pakietu ...bo diamond to nie tylko pakiet masteringowy....
cena nie gra roli:D poszukuje czegos czym moglbym zastapic wavesy:D i bardzo zalezy mi na wtyczce podobnej do stereo imagera:D
Pozdrawiam
Pozdrawiam
imho temat powinien poleciec do kosza, to nie jest forum warezowe.. a nie wierze zeby ktos kto ma oryginalny pakiet wavesow za $3800 ot tak samo z niego rezygnowal..
niby dlaczego mialoby byc to forum warezowe? czy ja prosilem o udostepnienie czegos?...lol poprostu nie dzialaja mi an visice nie chce teraz upgradeowac do 6stki.
- Soundscape
- Kontakt:
...niby dlaczego mialoby byc to forum warezowe? czy ja prosilem o udostepnienie czegos?...lol poprostu nie dzialaja mi an visice nie chce teraz upgradeowac do 6stki....
PSP Masterpack. Ze swojej strony polecę właśnie to. Waves-ów jakoś nie lubię...Ale to osobiste preferencje. Sprawdź też ofertę Sonnox. Bardzo fajne rzeczy. Lub sprzedaj pakiet Waves-ów i kup hardware.
PSP Masterpack. Ze swojej strony polecę właśnie to. Waves-ów jakoś nie lubię...Ale to osobiste preferencje. Sprawdź też ofertę Sonnox. Bardzo fajne rzeczy. Lub sprzedaj pakiet Waves-ów i kup hardware.
- mr-hammond
Byłem na tym samym etapie, sprawdź darmowe Link
...poprostu nie dzialaja mi an visice nie chce teraz upgradeowac do 6stki....
Dlaczego nie działają?
Support podaje, że V5.9.7 chodzi pod Vistą
Dlaczego nie działają?
Support podaje, że V5.9.7 chodzi pod Vistą
tak...ale posiadam jeszcze starsza wersje 5.2
- Soundscape
- Kontakt:
...tak...ale posiadam jeszcze starsza wersje 5.2...
Jak Ci te wtyczki pasują, to zrób upgrade. (Szczególnie że kasa nie gra roli.) A jak nie pasują, to się pomyśli.
Jak Ci te wtyczki pasują, to zrób upgrade. (Szczególnie że kasa nie gra roli.) A jak nie pasują, to się pomyśli.