Witajcie
Mam problem z Powercore MkII
Po zainstalowaniu nowszego oprogramowania niż wersja 2.1 procesory są widoczne ale nie wychylają się i nie dają żadnych efektów - czasami nawet zwieszają komputer.Chciałbym potestować kilka nowych procesorów i nie mogę
Czy ktoś miał podobny problem
Proszę o pomoc
Young
[addsig]
Powercore MKII problemy
Robię w studio całymi dniami
Re: Powercore MKII problemy
...Witajcie
Po zainstalowaniu nowszego oprogramowania niż wersja 2.1 procesory są widoczne ale nie wychylają się i nie dają żadnych efektów - czasami nawet zwieszają komputer.Chciałbym potestować kilka nowych procesorów i nie mogę
Proszę o pomoc
Young
...
widocznie zle zainstalowales oprogramowanie ,tam jest do danej wersji wiec poszukaj! Powercore MkII ! ! ! !
Proszę o pomoc
Young
...
widocznie zle zainstalowales oprogramowanie ,tam jest do danej wersji wiec poszukaj! Powercore MkII ! ! ! !
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.