Kodowanie mp3 w Feurio!

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
biawoj
Kodowanie mp3 w Feurio!

Post autor: biawoj » piątek 13 cze 2003, 19:57

Czy ktoś z Was koduje kompilacje stworzone w (świetnym moim zdaniem) programie Feurio! do formatu mp3?

Czytałem w pomocy programu, że trzeba doinatslować kodery z internetu, ale jeden z nich (BladeEncoder) jest już "nieprodukowany", a z drugim (Lame) nie umiem sobie poradzić, gdyż jego plik z netu wygląda jak podwójnie spakowane archiwum, i nie znajduję w nim żadnego pliku wykonywalnego, który by go zainstalował w systemie.

Zależy mi, żeby kodowanie było podłączone pod Feurio!, gdyż nagrywam bardzo długie kawałki, z których wybieram niewielkie fragmenty. Z możliwości Feurio! wynika, że zakodować mógłbym kompliację bez potrzeby tworzenia plików vaw odpowiadających rzeczywistym trackom kompilacji.

Może ktoś wie, czy zainstalowany w systemie koder mp3, jest dostępny spod innej aplikacji? Pytam, bo w opcjach Feurio! chyba można wskazać path do pliku kodera.

Pozdrawiam!
[addsig]
Jestem realizatorem dźwięku live, posiadam własną aparaturę nagłośnieniową 2x5kW TriAmp z 64 kanałami w miksie i 12 torami monitorowymi, oraz możliwością nagrywania do 72 kanałów na 3x Alesis HD24. Lubię czasem zatopić się w przestrzeniach wydobywanych z

Awatar użytkownika
Andrzej1

Re: Kodowanie mp3 w Feurio!

Post autor: Andrzej1 » piątek 13 cze 2003, 20:45

Może ktoś wie, czy zainstalowany w systemie koder mp3, jest dostępny spod innej aplikacji? Pytam, bo w opcjach Feurio! chyba można wskazać path do pliku kodera.

Pozdrawiam!

...

właśnie wysłałem Ci na e-mail kodek Lame wraz z instrukcją obsługi jak by coś było nie tak to daj znać

ODPOWIEDZ