Gdzie nabyć starsze programy?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
SEBSON
Gdzie nabyć starsze programy?

Post autor: SEBSON » czwartek 03 lip 2008, 19:27

Witam!

Wiem,że tym pytaniem wynurzę się i zaatakuję w flanelowej koszuli niczym kudłaty wilkołak z odchłani PRL-u ,ale czy wie ktokolwiek z Was, gdzie, za ile i czy wogóle można dostać orginalne oprogramowanie w takiej wersji : Logic Audio Platinium 5.1 - Battery 2 - Soundforge 6.0 - FM7 na PC .Mata o tym jakieś pojęcie - jak zorganizować ten zestaw? Znajomy dał popracować kawał czasu na tych programach w wersjach legalnych,lecz niedawno spakował marzenie i poszedł w horyzont za granicę...Odpowiada mi całkowicie praca w środowisku tego oprogramowania i tak można zrobić wszystko z muzyką,pracując na nich z RME,MicroQ,RMX1, iPentium 2.4, 512ram(333Mhz)...Wprzedzając - wiem,że godne polecenia są Logic 8 i nowsze wersje tych programów - ale nie interesuje mnie to wogóle - nie odczuwam już parcia ani na inwestycjie hardware ani na software tym bardziejSzkoda czasu - życia i wyobrażni i tak mi nie starczy na szaleństwo,i wykorzystanie ogromu potencjału wymienionych wyżej stacji i programów.Z góry dziękuję za podpowiedzi gdzie szukać i kogo pytać (w kwestii kupna) w naszej "radosnej zagrodzie" - Posce.W miarę możliwosci proszę unikać ofert,które(w kwestii zakupu) wymagałby biegłego posługiwania się językiem angielskim.Dzięki za inicjatywę.

Awatar użytkownika
Miłaszewski

Re: Gdzie nabyć starsze programy?

Post autor: Miłaszewski » czwartek 03 lip 2008, 23:40

jesli chodzi o Logic, mozesz kupic wersje 8, a uzywac 5.5.1 na PC - tylko musisz postarac sie, zeby znalezc gdzies instalke w internecie

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Re: Gdzie nabyć starsze programy?

Post autor: pawello » piątek 04 lip 2008, 02:25

Skoro Logic to moze jednak kupic uzywanego Maca i legalnego nawet w wersji Express Logica 8? Ot prosty zestaw i niedrogi oparty np o Maca Mini? Ja bym sie zastanawial...
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

ODPOWIEDZ