Addictive Drums - niewidoczny dla hosta
- przemol1975
Witam! Zainstalowałem Addictive Drums w wersji demo.Instalacja przeszła bezproblemowo, Systewm widzi program,Cubase jakby też, ale nie ma możliwości uruchomienia go z poziomu jakiejkolwiek aplikacji typu Host, czy to w/w Cubase SX 3.11, czy Abbletona 6.1, czy też Samplitude 8.Generalnnie program siedzi w systemie, plik .dll, znajduje się w folderze VST Cubase a mimo to po prostu nie mogę go odpalić...Kombinowałem, zmieniałem foldery, uruchamiałem skanowania itd i nic, zgłupiałem i nie wiem co robić....Pomocy!
- przemol1975
Re: Addictive Drums - niewidoczny dla hosta
Czy nikt nie może ustosunkować się do tego pytania? Jakieś sugestie, rady? Nikt nie wie o ci chodzi? Jest problem!!!!
...Czy nikt nie może ustosunkować się do tego pytania? Jakieś sugestie, rady? Nikt nie wie o ci chodzi? Jest problem!!!!...
Winde sobie kolego napraw i tyle.
[addsig]
Winde sobie kolego napraw i tyle.
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
- przemol1975
Winda kolego świeża, niezasyfiona i legalna....jak reszta progsów z resztą....
...Winda kolego świeża, niezasyfiona i legalna....jak reszta progsów z resztą....
...
Hm.. szczerze mowiac pierwszy raz slysze... AD demo instalowalem kiedys i wszystko robilo bez zarzutu... To czy winda legalna czy nielegalna to nie ma znaczenia. Reszta progsow czy legalna - to juz ma wieksze znaczenie bo crackowany Cubase to czasem niespodzianka... Natomiast sprawdz dwie rzeczy:
1. Czy ktos zglaszal gdziekolwiek podobny problem
2. Czy Twoj host jest na pewno poprawnie zainstalowany. Ja dzis po przywroceniu windy z obrazu i zainstalowaniu Cubase mialem problem niewyjasnionych komunikatow bledow (legal SL3). Reinstalacja Cubase pomogla.... Kto wie czy tobie nie przytrafil sie jakis nieprzewidziany ZONK...
3. Moze uzywasz jakiegos dziwacznego antywirusa ktory rozpoznaje ten DLL jako wirus?
4. Moze obecna wersja Addictive Drums ma jakis blad (demo tez)?
5. Sprobuj zainstalowac te wtyczke do jakiegos INNEGO NOWEGO foldera ktory dodasz jako nowy folder wtyczek w ustawieniach hosta... Moze to cos zmieni?
Posprawdzaj i pisz
[addsig]
...
Hm.. szczerze mowiac pierwszy raz slysze... AD demo instalowalem kiedys i wszystko robilo bez zarzutu... To czy winda legalna czy nielegalna to nie ma znaczenia. Reszta progsow czy legalna - to juz ma wieksze znaczenie bo crackowany Cubase to czasem niespodzianka... Natomiast sprawdz dwie rzeczy:
1. Czy ktos zglaszal gdziekolwiek podobny problem
2. Czy Twoj host jest na pewno poprawnie zainstalowany. Ja dzis po przywroceniu windy z obrazu i zainstalowaniu Cubase mialem problem niewyjasnionych komunikatow bledow (legal SL3). Reinstalacja Cubase pomogla.... Kto wie czy tobie nie przytrafil sie jakis nieprzewidziany ZONK...
3. Moze uzywasz jakiegos dziwacznego antywirusa ktory rozpoznaje ten DLL jako wirus?
4. Moze obecna wersja Addictive Drums ma jakis blad (demo tez)?
5. Sprobuj zainstalowac te wtyczke do jakiegos INNEGO NOWEGO foldera ktory dodasz jako nowy folder wtyczek w ustawieniach hosta... Moze to cos zmieni?
Posprawdzaj i pisz
[addsig]
- przemol1975
OKI, od razu mi lepiej....z sugestią zainstalowania wtyczki w innym folderze już gdzieś się spotkałem, ale nie próbowałem tej opcji, widać trzeba będzie....najpierw spróbuję w tę mańkę, jak nie nada, będziemy męczyć się dalej. Co do antywirusa to mam Avasta, nigdy mi cyrków nie robił...
Rówież kłaniam się!
Rówież kłaniam się!
...OKI, od razu mi lepiej....z sugestią zainstalowania wtyczki w innym folderze już gdzieś się spotkałem, ale nie próbowałem tej opcji, widać trzeba będzie....najpierw spróbuję w tę mańkę, jak nie nada, będziemy męczyć się dalej. Co do antywirusa to mam Avasta, nigdy mi cyrków nie robił...
Rówież kłaniam się!...
Szanowny kolego. Ja bym jednak skrajnie sugerowal DEAKTYWOWAC wirusa calkowicie na czas pracy z aplikacjami audio... A AVASTA to juz z pewnoscia...
[addsig]
Rówież kłaniam się!...
Szanowny kolego. Ja bym jednak skrajnie sugerowal DEAKTYWOWAC wirusa calkowicie na czas pracy z aplikacjami audio... A AVASTA to juz z pewnoscia...
[addsig]