UVI Player

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
ajma
UVI Player

Post autor: ajma » poniedziałek 28 sty 2008, 10:54

Mam pytanie odnośnie tego programu
Zainstalowałem sobie go w celu sprawdzenia demo próbek, któe znajdują się na stronie UltimateSoundBank i niestety nie chce mi wystartować ten program - czy trzeba mieć jakiś klucz sprzętowy do wystartowania tego programu?
jestem muzykiem i informatykiem po troszce.

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Re: UVI Player

Post autor: Soundscape » poniedziałek 28 sty 2008, 12:47

...Mam pytanie odnośnie tego programu
Zainstalowałem sobie go w celu sprawdzenia demo próbek, któe znajdują się na stronie UltimateSoundBank i niestety nie chce mi wystartować ten program - czy trzeba mieć jakiś klucz sprzętowy do wystartowania tego programu?
...
Potrzebujesz do niego iLoka na którego ściągasz licencje (nawet na wersje demo). Klucz kosztuje ok. 195 pln, ale sporo innych licencji może przechowywać. Choćby do takiego Neon HR od PSP (tu tak samo demo też wymaga klucza).

Zbynia

Post autor: Zbynia » poniedziałek 28 sty 2008, 13:00

firmy dzieki ilokowi wytrwale zniechecaja ludzi do swoich produktow...a zabezpieczenie?
zadne.......

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » poniedziałek 28 sty 2008, 13:05

...firmy dzieki ilokowi wytrwale zniechecaja ludzi do swoich produktow...a zabezpieczenie?
zadne..........
...raczej kłopotów w paru sytuacjach. Ja np. kupiłem Masterpack-a PSP na początku listopada. Do Neona HR nadal nie ściągnąłem licencji na iLoka. Starcza mi zwykły Neon. No ale w końcu będzie trzeba wypróbować...

Awatar użytkownika
JM

Post autor: JM » poniedziałek 28 sty 2008, 13:10

...nie chce mi wystartować ten program - czy trzeba mieć jakiś klucz sprzętowy do wystartowania tego programu?
Mi jakoś działało bez żadnych kluczyków, choć jakoś wooolno i ociężale.
Kluczyki do dem?? - Bez sensu.

ODPOWIEDZ