...Witajcie,
Kurka wodna, mam problem. Dostałem pare utworów muzycznych (sesji) zapisanych właśnie w tym programie, którego nigdy wcześniej nie używałem, nawet nie widzialem go na oczy. Teraz jak chce otworzyć jakąkolwiek sesje, którą dostałem na płycie program wyświetla info, że nie jest to "logic song" i generalnie lipa nic dalej się nie dzieje. Co robie źle?
Projekt Logica 5.x to plik z rozszerzeniem .lso i musi sie dac otworzyc pod Logiciem ale nigdy pod innym softem.
Z innej beczki, to nawet nie doszedłem do tego jak cokolwiek nagrać na tym całym Logicu..
Pozdrawiam i będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki....
Wskazowka jest taka,ze lepiej popros kolege,zeby wyedytowal ci sesje od 1 taktu i wtedy zaimportujesz slady do softu w ktorym pracujesz,albo niech zrobi export do sesji OMF,ktora czyta kazdy inny soft,bo inaczej bedziesz przez miesiac poznawal Logica zamiast zrobic to co trzeba,a w wolnych chwilach polecam edukacje,nie tylko Logica ale Sonara,PT,Cubase,to sie naprawde przydaje........znam to z autopsji.
Nie doszedłem również do tego jak załadować Wav'a do tego dziwnego programu

. Chyba jestem nie wystarczająco doedukowany programowo
Jak w kazdym sofcie...........import audio file,albo przeciagnac go do aranzu z dysku.
[addsig]