Zainteresowanych z przyjemnością informuję
Na forum EXC robi się pomału tłoczno.
Szkoda, że tylko w języku angielskim.
[addsig]
Extreme Sample Converter 3.3 - forum
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO
- mr-hammond
Re: Extreme Sample Converter 3.3 - forum
Bo nam wszystko dziala a jak jakis problem to do kolegi Wlodka sie uderza bezpośrednio :) 

Wcześniej były dwa działy na forum polski również ale było trochę pusto, więc wrzuciłem to razem. Nie wiem czy to dobry pomysł był
Może ktoś coś podsunie jak to inteligentnie można rozwiązać.
Oddzielne fora nie wchodzą w rachubę, robi się z tego 2x więcej zamieszania dla mnie, dwie bazy, dwie wyszukiwarki itd.

Może ktoś coś podsunie jak to inteligentnie można rozwiązać.
Oddzielne fora nie wchodzą w rachubę, robi się z tego 2x więcej zamieszania dla mnie, dwie bazy, dwie wyszukiwarki itd.
...Bo nam wszystko dziala a jak jakis problem to do kolegi Wlodka sie uderza bezpośrednio :)
...
Aż tak dobrze to nie jest. Ale wszystko jest na drodze, żeby te programy stawały się coraz lepsze.
Z jednej strony forum dało mi sporo stresu, dzisiaj miałem lekki kryzysowy moment (pawello wie coś o tym), z drugiej strony są rzeczy o których nigdy bym się nie dowiedział. Ech.

Aż tak dobrze to nie jest. Ale wszystko jest na drodze, żeby te programy stawały się coraz lepsze.
Z jednej strony forum dało mi sporo stresu, dzisiaj miałem lekki kryzysowy moment (pawello wie coś o tym), z drugiej strony są rzeczy o których nigdy bym się nie dowiedział. Ech.
Nie chciałbym zaśmiecać EiS
ale skoro już nawinął się ten temat, dodam tylko, że na razie zostanę przy opcji wspólnego forum dla wszystkich a to za sprawą rozrastającej się tam wyszukiwarki, która może się zawsze przydać.
IMO nic nie stoi na przeszkodzie aby umieścić post po prostu po polsku, polskie literki jak i obsługa forum jest też w całości po polsku. Gorzej z działami
ale Bug Raports czy Feature Request może są już znanymi pojęciami z for zagranicznych, że mam nadzieję
wiadomo o co chodzi. 

IMO nic nie stoi na przeszkodzie aby umieścić post po prostu po polsku, polskie literki jak i obsługa forum jest też w całości po polsku. Gorzej z działami

A jednak zmiana
http://forum.extranslator.com/pl
Forum dla polskich użytkowników ESC i SL jest teraz oddzielnie, co mam nadzieję, bardziej zachęci do jego korzystania w sprawach dotyczących bezpośrednio oprogramowania i może nie tylko :)

http://forum.extranslator.com/pl
Forum dla polskich użytkowników ESC i SL jest teraz oddzielnie, co mam nadzieję, bardziej zachęci do jego korzystania w sprawach dotyczących bezpośrednio oprogramowania i może nie tylko :)