FL Studio i CME UF6

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
resbit
FL Studio i CME UF6

Post autor: resbit » niedziela 12 sie 2007, 16:21

czesc
nie mogłem sie doszukac wiec pisze, mysle ze wiekszosc z Was zna serie klawiatur CME UF. Posiadaja one oddizlene przyciski PLAY STOP REC itp program reaguje na ich komunikaty ale nie sa one przypisane i problem w tym ze nie moge sie doszukac jak przypisac RECORD z FL Studio do REC na moim CME UF6 PLAY do PLAY itd

jeżeli ktoś wie jak i jezlei w ogle jest to mozliwe, a mysle ze jest poniewaz obecnie rec z fl jest przyp[isany na pokretełko,ale nie wiem jak to zmienic
pozdrawiam, mam andzieje, ze nie powtarzam tematu
ww.myspace.com/resbit

Zbynia

Re: FL Studio i CME UF6

Post autor: Zbynia » niedziela 12 sie 2007, 22:20

klikasz prawym na rec fruta - wybierasz link to controller i wciskasz rec na klawiszu

Awatar użytkownika
resbit

Post autor: resbit » środa 15 sie 2007, 12:26

...klikasz prawym na rec fruta - wybierasz link to controller i wciskasz rec na klawiszu...

sorry ze podbijam temat, ale gdyby tak było prosto, to bym nie zawracał głowy, po kliknieciu na PLAY REC lub inny z \\tego Panelu nie wyswitla sie lista z możliwosca przypisania kontrolera, dlatego pytam czy jest jaks inna możlwiosc
ww.myspace.com/resbit

Zbynia

Post autor: Zbynia » środa 15 sie 2007, 14:30

frut wogole nie ma tej opcji ale mozesz pokombinowac wybierajac cos z generic controler

niestety nie wiem na czym zrobic mapowanie bo we frucie sie nie da.....( sensie plikow sterujacych pod swoje urzadzenie)

ODPOWIEDZ