hello all
mam nastepujacy problem : podczas przeciagania materialu z programowej przegladarki na kanal audio wyskakuje mi nastepujacy blad : "the file (nazwa pliku) could not be decoded using DirectShow (error code 2147220906)
mial ktos z was taki problem ?
pracuje na rme hdsp9632
prosze o pomoc
Ableton 6 - dziwny błąd
wiek 24 lata, wyzsze studia, w branzy od 5 lat ; moja pasja to muzyka i wszystko co z nia zwiazane ! programy : AbletonLive, Cubase.Sprzet : DualCore2, 4gb ram, 500 gb hdd, RME9632 ; Access Virus TI (comming soon) ;-)
Re: Ableton 6 - dziwny błąd
A w jakim formacie prubujesz wrzucic plik Wave aiff, mp3? Czy w nazwie pliku sa polskie fonty?
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
Mam podobny problem.Zmiana nazwy pliku nic nie da.Przekonwerowałem do wav,później znowu do mp3 i też nie pomogło,Na wav nie sprawdzałem
-->play your reason system<--
chodzi glownie o mp3 !
gdy przekonwertuje np w cubase lub w wavelabie na wav to jest ok.
mysle ze to sprawa sterow.choc dziwne bo np na wersji 5 abletona wszystko chodzi ok :/
nie ma tu zadnego specjalisty ktory by sie mogl profesjonalnie wypowiedziec ?
gdy przekonwertuje np w cubase lub w wavelabie na wav to jest ok.
mysle ze to sprawa sterow.choc dziwne bo np na wersji 5 abletona wszystko chodzi ok :/
nie ma tu zadnego specjalisty ktory by sie mogl profesjonalnie wypowiedziec ?
wiek 24 lata, wyzsze studia, w branzy od 5 lat ; moja pasja to muzyka i wszystko co z nia zwiazane ! programy : AbletonLive, Cubase.Sprzet : DualCore2, 4gb ram, 500 gb hdd, RME9632 ; Access Virus TI (comming soon) ;-)
problem usuniety !
lekarstwo : przefleszowalem karte i wgralem nowe stery ze strony producenta ;)
pomoglo
lekarstwo : przefleszowalem karte i wgralem nowe stery ze strony producenta ;)
pomoglo