Saplitude 9 demo
Mam taki problem chcąc zapoznać sie przed zakupem pełnej wersji zainstalowałem demo ale tutaj przykra niespodzianka po podłączeniu interfejsu USB i klawiatury Evolution MK 249C2 program opóźnia reakcje jeśli chodzi o grafikę wygląda to tak że przesuwając np mikser znika stopniowo po czym stopniowo pojawia sie on w nowym miejscu a miejsce w którym sie znajdował zostaje białe ale to nie wszystko nie instalując driverów do klawiatury niestety nie wydaje dźwięków ale działa wszystko w miarę normalnie natomiast po włączeniu klawiatury z zainstalowanymi sterownikami zaczynają sie dziać rzeczy dziwne program sie strasznie zawiesza po czym "niebieska plansza" komp sie restartuję czy ktoś może wie jak sobie z tym poradzić ?
Re: Saplitude 9 demo
bede chamski - sciagnij piracka wersje i przetestuj porzadnie(niestety only 8)(haslo niektorych piratow - try by for buy)
wiem nikt tu tego nie popiera(ja tez) ale jak inaczej mozna cos sprawdzic???najlepsze sa wersje czasowe ale wiekszosc tego nie czai zupelnie
napewno ci sie spodoba bo to swietny program a i maja kozackie mozliwosci zakupu na raty na lisingi super znizki i cala mase innych.......
sprawdz jeszcze jak mozesz bez interfejsow - bo moze sie okazac ze cos z systemem nie tak
wiem nikt tu tego nie popiera(ja tez) ale jak inaczej mozna cos sprawdzic???najlepsze sa wersje czasowe ale wiekszosc tego nie czai zupelnie
napewno ci sie spodoba bo to swietny program a i maja kozackie mozliwosci zakupu na raty na lisingi super znizki i cala mase innych.......
sprawdz jeszcze jak mozesz bez interfejsow - bo moze sie okazac ze cos z systemem nie tak
...bede chamski - sciagnij piracka wersje i przetestuj porzadnie(niestety only 8)(haslo niektorych piratow - try by for buy....
Zbynia w sumie masz racje ale w programach pod hasłem try before you buy czy tym podobne może być więcej problemów niż z tym demkiem...
różnie to bywa...ale warto spróbować
pozdrawiam
Zbynia w sumie masz racje ale w programach pod hasłem try before you buy czy tym podobne może być więcej problemów niż z tym demkiem...
różnie to bywa...ale warto spróbować
pozdrawiam
...bede chamski - sciagnij piracka wersje i przetestuj porzadnie(niestety only 8)(haslo niektorych piratow - try by for buy)
sprawdz jeszcze jak mozesz bez interfejsow - bo moze sie okazac ze cos z systemem nie tak...
Po odpaleniu na czystym systemie wersji "try by for buy" v8 jest dokładnie to samo podłączyłem evolution i dzieje sie to samo po wyłączeniu klawiatury wszystko odżywa prawdopodobnie wina leży po stronie driverów klawiatury spróbuję jeszcze zainstalować stare drivery nie te które serwuje M audio "Evolution driverCMIDI_WDM_4.2.03v4"
sprawdz jeszcze jak mozesz bez interfejsow - bo moze sie okazac ze cos z systemem nie tak...
Po odpaleniu na czystym systemie wersji "try by for buy" v8 jest dokładnie to samo podłączyłem evolution i dzieje sie to samo po wyłączeniu klawiatury wszystko odżywa prawdopodobnie wina leży po stronie driverów klawiatury spróbuję jeszcze zainstalować stare drivery nie te które serwuje M audio "Evolution driverCMIDI_WDM_4.2.03v4"
- stevelukather
Po odpaleniu na czystym systemie wersji "try by for buy" v8 jest dokładnie to samo podłączyłem evolution i dzieje sie to samo po wyłączeniu klawiatury wszystko odżywa prawdopodobnie wina leży po stronie driverów klawiatury spróbuję jeszcze zainstalować stare drivery nie te które serwuje M audio "Evolution driverCMIDI_WDM_4.2.03v4"...
A grasz na driverach ASIO czy WDM?
[addsig]
A grasz na driverach ASIO czy WDM?
Próbowałem i WDM i ASIO na ASIO nawet czasami sie nie odpali zawiesi sie w trakcie odpalania i restartuje się i czort wie jak to opanować nie mam takich sytuacji z Logic 5.5.1 wszystko działa super a tu niespodzianka.Chciałem z racji wieku zmienić soft właśnie na samplitude bo jest bardzo podobny do Logic wręcz bym rzekł że momentami sprawia wrażenie że pisali go ludzie Emagic
- stevelukather
.Chciałem z racji wieku zmienić soft właśnie na samplitude bo jest bardzo podobny do Logic wręcz bym rzekł że momentami sprawia wrażenie że pisali go ludzie Emagic
...
Pisac go moze i pisali bo kiedys Emagic byl wlascicielem Magix,producenta Samplitude,ale zeby az tak byl podobny to nie zauwazylem,zmiksowalem na S8 dwie plyty i co mi sie spodobalo to edycja sladow jakiej nie ma w Logicu,S8 to dobry magnetofon,natomiast obsluga midi jest daleka od poprawnej,slady midi na virtualach sie rojezdzaja z audio,edycja automatyki jest troche zagmatwana.Ale to wszystko kwestia gustu.Skoro na Logicu nie masz zadnych problemow to nie myslales o kupnie Maczka i Logica 7?Jesli masz oryginal 5.5.1 to update niewiele kosztuje a na ebay w Anglii mozna kupic zapakowanego oryginalnego Logica za ok.2100 PLN.Pomysl.
[addsig]
...
Pisac go moze i pisali bo kiedys Emagic byl wlascicielem Magix,producenta Samplitude,ale zeby az tak byl podobny to nie zauwazylem,zmiksowalem na S8 dwie plyty i co mi sie spodobalo to edycja sladow jakiej nie ma w Logicu,S8 to dobry magnetofon,natomiast obsluga midi jest daleka od poprawnej,slady midi na virtualach sie rojezdzaja z audio,edycja automatyki jest troche zagmatwana.Ale to wszystko kwestia gustu.Skoro na Logicu nie masz zadnych problemow to nie myslales o kupnie Maczka i Logica 7?Jesli masz oryginal 5.5.1 to update niewiele kosztuje a na ebay w Anglii mozna kupic zapakowanego oryginalnego Logica za ok.2100 PLN.Pomysl.
[addsig]
....Chciałem z racji wieku zmienić soft właśnie na samplitude bo jest bardzo podobny do Logic wręcz bym rzekł że momentami sprawia wrażenie że pisali go ludzie Emagic
...
myślałem o tym ale strasznie nie leży mi OSx nawet wszedłem w posiadanie takiego sprzętu .
...
myślałem o tym ale strasznie nie leży mi OSx nawet wszedłem w posiadanie takiego sprzętu .