A nie zglaszaja Ci sie Waves w C4 jako VST? Od v4.2 poinny byc wszystkie widziane oprocz kilku z palietu Transform Bundle.
Zobacz jeszcze np. tu lub tu (to drugie to juz maly kombajn). Nie wiem jak ze SpinAudio Virtual Mixing Console, bo chyba juz nie istnieja.
Świrujący DX Rack FFX-4 VST Plug-in
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Re: Świrujący DX Rack FFX-4 VST Plug-in
...Kurcze to by było moje największe marzenie by Waves'y były widziane jako VST bo to moje jedyne wtyczki DX i dlatego kombinuję i szukam. To są Waves Platinum 5.0 i 5.2 na płycie instalacyjnej z maja 2006. No to co ja robię źle, że mi ich nie widzi normalnie jako vst hmm :) :) :)...
Spojrz tu
Masz takze zainstalowany SX3? Waves w SX3 powinny byc widoczne zarowno w sekcji DX ak i poza nia (juz jako VST). Jesli ich nie widac jako VST, to faktycznie jest cos nie tak, jak powinno byc.
Spojrz tu
Masz takze zainstalowany SX3? Waves w SX3 powinny byc widoczne zarowno w sekcji DX ak i poza nia (juz jako VST). Jesli ich nie widac jako VST, to faktycznie jest cos nie tak, jak powinno byc.
...ech pytam a wiem - ja też jestem agent - nie przegrałem plików dll - WaveShell 5.0 i 5.2 - do katalogu Cubase4 vstplugin :) i chce bym widział waves'y jako VST hehe.
Ech, no tak więc temat wrapper'a nieaktualny :)
przy okazji - niekiedy konieczne jest uaktualnienie WaveShell
Ech, no tak więc temat wrapper'a nieaktualny :)
przy okazji - niekiedy konieczne jest uaktualnienie WaveShell
To dziwne bo myślałem czy 5.0 czy 5.2 to biblioteka zawiera pełen zestaw pluginów.
Z tego, co pamietam, od wprowadzenia WaveShell nigdy jeden plik nie obslugiwal wszystkich wtyczek
Z tego, co pamietam, od wprowadzenia WaveShell nigdy jeden plik nie obslugiwal wszystkich wtyczek
Haa no i czyli się zgadza... Proponujesz 5.2 dla Cubase4? Czy to w zasadzie nie ma różnicy czy 5.0 czy 5.2?
Nie wiem, moge srawdzic, ale w obecnej chwili nie mam obok siebie C4
Nie wiem, moge srawdzic, ale w obecnej chwili nie mam obok siebie C4