...
hmm no akurat brzmienie nie jest najgorsze jeno troche mu sie (perkmenowi) momentami nie trafiło:) a może poprostu w tych miejscach gdzie spipcył i gdzie dynamika pozostawia wiele do myślenia wkleić jakoś dobrze zagrany jeden kick ? ale choler to są 4 kawałki i każdy średnio po 6 minet... zakleję się na śmierć......
Najlepiej wybierz najlepsze udeżenie jego stopy i daj wszędzie tam gdzie jest coś nie tak, nagminnie równam bębniarzy albo wręcz robię z nich loopy , stopa jest łatwa, najgorszy jest verbel bo artykulacja na nim jest różna.
Jesli to klient , zapłaci za twoj czas i fajnie, jesli to kolega z twojego zespołu to pokaż mu jak to robić i niech sam zapiernicza wtedy uszanuje twoją pracę i może się zastanowi że nierówno gra, kiedy sam to na własne oczy zobaczy co zagrał.
Zwykle rozmowa z bębniarzami nie należy do latwych, nawet z tymi z najwyższej pułki. A tu kara jak w wojsku hi hi hi
Na wszelkie samo wyrównywacze szkoda pieniędzy, naprawdę są inne wydatki....
hehe tak właśnie zrobię:) "niestety" to kumpel także czeka mnie robuota na friko... ale zastanawia mnie fakt bo kiedyś czytałem jakiś artukuł i koleś miał problem typu: jest ścieżka nagrane setki słów i chciał je wyodrebnić jako każde z osobna... panowie poradzli mu zastosowanie opcji automatycznego degfiniowania regionów w soundforge.Osobiście nigdy nie używałem tej funkcji, ale tak sobie pomyślałem czy gdyby z niej skorzystać i dać paste to czy pliczek nie wklei się we wszystkie zaznaczone markery?