Pliki MIDI w Acid 5.0

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
ufko
Pliki MIDI w Acid 5.0

Post autor: ufko » niedziela 03 cze 2007, 14:45

Pytanie do uzytkowników Sony Acid 5.0. Czy ktoś orientuje sie może dlaczego pliki midi stworzone w acid'zie sa puste poza projektem, tzn po otwarciu w innym programie zapisane w nich komunikaty nie są widoczne. Ktoś wie jak rozwiązać ten problem?? Dziekuje i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Dobmatt

Re: Pliki MIDI w Acid 5.0

Post autor: Dobmatt » poniedziałek 04 cze 2007, 02:23

O ile mi wiadomo eksport plików MIDI jest możliwy dopiero w wersji 6, więc coś tu mi nie gra ... Jak ty to robisz w ACID 5?

MD.
Wlasciciel studia nagraniowego Youtopia w Edmonton, Kanada, tamze mieszkajacy na stale od 1985. Od 1997 staly wspolpracownik magazynu EiS, specjalizujacy sie w testach i recenzjach hardware i software dla produkcji studyjnej.

ufko

Re: Pliki MIDI w Acid 5.0

Post autor: ufko » poniedziałek 04 cze 2007, 13:54

...O ile mi wiadomo eksport plików MIDI jest możliwy dopiero w wersji 6, więc coś tu mi nie gra ... Jak ty to robisz w ACID 5?

MD....
Mialem nadzieje, że plik midi stworzony w 5.0 będzie użytecznym plikiem midi w innych programach pracujących na midi, plik ma rozszerzenie midi, lecz nic nie zawiera. Jesli potrafi todopiero wersja 6 to wszystko jasne:(
Dzieki.

ODPOWIEDZ