Plugin VST do sprawdzania błędów w tracku

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
grembo
Plugin VST do sprawdzania błędów w tracku

Post autor: grembo » poniedziałek 16 kwie 2007, 11:35

Znacie moze jakas freewarowa wtyczke VSt ktora potrafi "sprawdzac" w off-line (w sensie wciaga dany track i analizuje, ale nie w real time)

bledy o jakie mi chodzi to np. :
- antyfazy dla trackow stereo
- przestery (dluzsze niz 2-3 probki)
- dropy (w trackingu uzywam poglosu z vst - wiec nagrywam na bardzo malej latencji, wtedy latwo o dropa)
- makabryczny dc-offset
i inne.

Czasem nie ma czasu zeby sluchac calego take - nie zawsze mozna sie tez skupic na wyszukiwaniu bledow

Awatar użytkownika
Sixtus

Re: Plugin VST do sprawdzania błędów w tracku

Post autor: Sixtus » poniedziałek 16 kwie 2007, 11:40

...Znacie moze jakas freewarowa wtyczke VSt ktora potrafi "sprawdzac" w off-line (w sensie wciaga dany track i analizuje, ale nie w real time)

- dropy (w trackingu uzywam poglosu z vst - wiec nagrywam na bardzo malej latencji, wtedy latwo o dropa)
- makabryczny dc-offset
i inne.

Czasem nie ma czasu zeby sluchac calego take - nie zawsze mozna sie tez skupic na wyszukiwaniu bledow
...
darmowy vst Inspector polecam.

http://www.tucows.com/preview/280105

Awatar użytkownika
tox

Post autor: tox » poniedziałek 16 kwie 2007, 11:48

......Znacie moze jakas freewarowa wtyczke VSt ktora potrafi "sprawdzac" w off-line (w sensie wciaga dany track i analizuje, ale nie w real time)

- makabryczny dc-offset
i inne.

...
darmowy vst Inspector polecam.

http://www.tucows.com/preview/280105
...
z tego co ja wiem to ta wtyka działa w real time'ie a kolega pytał o off-line. Osobiście nie znam żadnego vst działającego w offline , praktycznie jedynie co znam to opcje detekcji errorów w wavelabie.

Awatar użytkownika
grembo

Post autor: grembo » poniedziałek 16 kwie 2007, 12:24

no to cos z wavelaba nawet niezle - choc to raczej juz ma naprawiac bledy (w sumie w dosyc dyskusyjny sposob)

chodzi mia raczej o taki analizer, ktory pokazuje statystyke bledow oraz konkretne polozenie tych bledow. dycyzje o naprawianiu,sposobie lub nagrywaniu jeszcze raz podejmuje sam

Awatar użytkownika
grembo

Post autor: grembo » poniedziałek 16 kwie 2007, 17:57

ja jestem kubusiowcem

ODPOWIEDZ