BŁAGAM POMOCYYYY!!!

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
micex
BŁAGAM POMOCYYYY!!!

Post autor: micex » wtorek 25 mar 2003, 19:26

Potrzebuje program do puszczabia muzyki. Ale chodzi o to aby była w nim funkcja włanczania i wyłanczania go o określonych godzinach. Czy zna ktoś jakieś strony z takimi programami do ściągnięcia???? Jeśli tak to pomóżcie. dzięki

Awatar użytkownika
Cibor

Re: BŁAGAM POMOCYYYY!!!

Post autor: Cibor » poniedziałek 30 cze 2003, 18:05

Nie sądzę, żeby można Ci było pomóc... Nie słyszałem o programach, które oferują to, czego potrzebujesz - wszystkie, które znam mają tylko włączniki i wyłączniki... nimi się włącza i wyłącza, nie da się włanczać i wyłanczać...

...Potrzebuje program do puszczabia muzyki. Ale chodzi o to aby była w nim funkcja włanczania i wyłanczania go o określonych godzinach. Czy zna ktoś jakieś strony z takimi programami do ściągnięcia???? Jeśli tak to pomóżcie. dzięki...

Awatar użytkownika
xvoice

Post autor: xvoice » poniedziałek 30 cze 2003, 19:04

...Potrzebuje program do puszczabia muzyki. Ale chodzi o to aby była w nim funkcja włanczania i wyłanczania go o określonych godzinach. Czy zna ktoś jakieś strony z takimi programami do ściągnięcia???? Jeśli tak to pomóżcie. dzięki...

Słyszałem kiedys o programach, które umozliwiają samowolne włączenie/wyłączenie danej aplikacji o okreslonej godzinie po wcześniejszym ustawieniu, ale o takich programach o które pytasz to nie bardzo. Nie wiem do czego ci potrzebna taka funkcja, ale ja zawsze wole jak mam muzyke pod kontrolą

Krizz
Kontakt:

Post autor: Krizz » poniedziałek 30 cze 2003, 22:31

Użyj harmonogramu zadań i Winampa :)

Awatar użytkownika
Zone

Post autor: Zone » poniedziałek 30 cze 2003, 23:34

Ja proponuje poszperac w Bazie EiS na kazdej plycie. Szukaj pod haslem radio ew. timer. Powinienes cos znalesc . Ja zerknalem i jako pierwszy pojawil mi sie PartyDJ. Ale zobacz jeszcze sam.

Pozdrawiam

Zone
Sanok

ODPOWIEDZ