Problem z RAM w Kontakt
Dokupiłem ostatnio do 1GB ramu (2x512) jeszcze dwie kości po 512 żeby mieć 2GB. Zastanawiłem się czy nie lepiej sprzedać te co mam a kupić dwie kości po 1GB ale ktoś mi powiedział że to nie ma znaczenia. Mam płyte ASUS P4C800 i te dwie kości chodzą mi w dual chanel a te które dokupiłem normalnie. System widzi 2GB panięci i nie ma żadnego problemu - problem zaczyna się jak chcę wgrać jakieś większe próbki do kontakta - jak multisampel ma więcej niż 1GB np.1200MB to w trakcie ładowania wyskakuje mi komunikat że kończy sie pamięć - tak jak to było wtedy kiedy miałem 1GB ramu. Co jest przyczyną takiego zachowania?
Re: Problem z RAM w Kontakt
Nie masz przypadkiem wyłączonej pamięci wirtualnej? Moze masz ją źle skonfigurowaną?
Re: Problem z RAM w Kontakt
...Nie masz przypadkiem wyłączonej pamięci wirtualnej? Moze masz ją źle skonfigurowaną?...
I czy masz DFD? Chyba do pierwszych wersji Kontakta nie dodawali jeszcze, zapewne jest do ściągnięcia aktualizacja (nie wiem, nie mam Kontakta)
I czy masz DFD? Chyba do pierwszych wersji Kontakta nie dodawali jeszcze, zapewne jest do ściągnięcia aktualizacja (nie wiem, nie mam Kontakta)
www.myspace.com/pchelki