Jak pogłebić efekt stereo w cubase sx

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
gostq
Kontakt:
Jak pogłebić efekt stereo w cubase sx

Post autor: gostq » środa 19 mar 2003, 11:52

Mam pytanko.

Jaka w tyczka (lub może funkcja w programie) sprawi, iż (pszepraszam za brak fachowego ujęcia) np: pianino bedę słyszał w tzw. rozszerzeniu po obu stronach.

Póki co wszystko na razie jest jakby ubite w środku.

Niektóre vsti mają takie funkcje ale co robić z tymi instrumentami, które ich nie mają.
Robię muzykę od 7 lat. Marzy mi się skomponowanie muzyki do filmu. Na razie robię muzykę w różnych stylach.

Awatar użytkownika
Damianin

Re: Jak pogłebić efekt stereo w cubase sx

Post autor: Damianin » środa 19 mar 2003, 15:39

...Mam pytanko.

Jaka w tyczka (lub może funkcja w programie) sprawi, iż (pszepraszam za brak fachowego ujęcia) np: pianino bedę słyszał w tzw. rozszerzeniu po obu stronach.

Niektóre vsti mają takie funkcje ale co robić z tymi instrumentami, które ich nie mają....

np. double-delay z Cubase`a przy umiejętnym użyciu.

Awatar użytkownika
djx76

Re: Jak pogłebić efekt stereo w cubase sx

Post autor: djx76 » środa 19 mar 2003, 16:18

......Mam pytanko.

Niektóre vsti mają takie funkcje ale co robić z tymi instrumentami, które ich nie mają....

np. double-delay z Cubase`a przy umiejętnym użyciu....

Dokładnie double-delay + mod delay z dłuższym wybrzmieniem i feedbackiem + jakiśstereoizer lub stereo-expander (chyba nawet jest w sx) hej !
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)

ODPOWIEDZ