Znowu Cubase SX!!!

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
mysza
Znowu Cubase SX!!!

Post autor: mysza » piątek 14 mar 2003, 19:52

Dzisiaj stalem się szcześliwym posiadaczem tego programu!Próbuje sie z nim oswoić!Urodziło mi sie pytanie:czy ktoś wie jak działa Tempo Track?I czy to służy do określania tempa projektu?Bo tak mi sie wydaje!!Pomóżcie Drodzy Forumowicze!
-->play your reason system<--

Awatar użytkownika
jaś

Re: Znowu Cubase SX!!!

Post autor: jaś » piątek 14 mar 2003, 23:43

...Dzisiaj stalem się szcześliwym posiadaczem tego programu!Próbuje sie z nim oswoić!Urodziło mi sie pytanie:czy ktoś wie jak działa Tempo Track?I czy to służy do określania tempa projektu?Bo tak mi sie wydaje!!Pomóżcie Drodzy Forumowicze! ...

Troche lubie sobie pomuzykować, ponagrywać, posłuchać tego co nagrałem, czyli krótko mówiąc, lubię obszary muzyczne.

Awatar użytkownika
jaś

Re: Znowu Cubase SX!!!

Post autor: jaś » piątek 14 mar 2003, 23:50

...Dzisiaj stalem się szcześliwym posiadaczem tego programu!Próbuje sie z nim oswoić!Urodziło mi sie pytanie:czy ktoś wie jak działa Tempo Track?I czy to służy do określania tempa projektu?Bo tak mi sie wydaje!!Pomóżcie Drodzy Forumowicze! ...

sorki,ale male problemy:)masz racje,tam sie wpisuje tempo projektu.musisz jednak najpierw uaktywnic funkcje master w transporcie(F2).tempo mozesz okreslic przesuwajac te linie ktora powinna byc niebieska za pomoce czerwonego punkcika lub wpisac w tej krateczce u gory.

Troche lubie sobie pomuzykować, ponagrywać, posłuchać tego co nagrałem, czyli krótko mówiąc, lubię obszary muzyczne.

ODPOWIEDZ