Rebirth - triole?
jak w temacie. Czy jest jakiś sposób co by w rebirth'cie zagrać triole?
Re: Rebirth - triole?
...jak w temacie. Czy jest jakiś sposób co by w rebirth'cie zagrać triole?...
hahahahhh, fuck... a co to sa trioole ? :)
jesli dobrze kleję o co kaman, było tam coś takiego jak "flam"
hahahahhh, fuck... a co to sa trioole ? :)
jesli dobrze kleję o co kaman, było tam coś takiego jak "flam"
:)
.. a co to sa trioole ?
może trole? ;)
Jejka, nigdzie i nigdy nie spotkałem się jeszcze ze szpanowaniem własną niewiedzą....
może trole? ;)
Jejka, nigdzie i nigdy nie spotkałem się jeszcze ze szpanowaniem własną niewiedzą....
www.myspace.com/pchelki
..... a co to sa trioole ?
może trole? ;)
Jejka, nigdzie i nigdy nie spotkałem się jeszcze ze szpanowaniem własną niewiedzą.......
Zwłaszcza w tak elementarnych sprawach... i niech ktoś jeszcze powie, że realizator nie musi być muzykiem.
może trole? ;)
Jejka, nigdzie i nigdy nie spotkałem się jeszcze ze szpanowaniem własną niewiedzą.......
Zwłaszcza w tak elementarnych sprawach... i niech ktoś jeszcze powie, że realizator nie musi być muzykiem.
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]
........ a co to sa trioole ?
może trole? ;)
Zwłaszcza w tak elementarnych sprawach... i niech ktoś jeszcze powie, że realizator nie musi być muzykiem....
Idzie nowe..
może trole? ;)
Zwłaszcza w tak elementarnych sprawach... i niech ktoś jeszcze powie, że realizator nie musi być muzykiem....
Idzie nowe..
bębniarz
Kurcze, nawet ja - nie muzyk, nie realizator, wiem, co to sa triole, jak również kwintole czy seskstole...
...wiem, co to sa triole, jak również kwintole czy seskstole......
E tam, tylko sekstole są sexy
[addsig]
E tam, tylko sekstole są sexy

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
To może ja... spróbuję odpowiedzieć w końcu na zadane pytanie - otóż pracowałem kiedyś na rebirth bez przersy bo nic innego nie było:) no ale niestety muszę kolegę zartwić że nie doszukałem się w rebircie triol..przykro mi.:)
...To może ja... spróbuję odpowiedzieć w końcu na zadane pytanie - otóż pracowałem kiedyś na rebirth bez przersy bo nic innego nie było:) no ale niestety muszę kolegę zartwić że nie doszukałem się w rebircie triol..przykro mi.:)...
Prawda to... jedyne co Rebirth potrafi, to zagrać zwykłe szesnastki jako shuffle, czyli pierwszą i trzecią nutę z trioli szesnastkowej - taki prawie swing
Prawda to... jedyne co Rebirth potrafi, to zagrać zwykłe szesnastki jako shuffle, czyli pierwszą i trzecią nutę z trioli szesnastkowej - taki prawie swing

Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...