Witam. Mam pewien problem, jak w cubase 4 zmienić folder na nagrywane ścieżki. Podczas tworzenia nowego projektu wybieram sobie miejsce docelowe na pliki audio, ale załózmy taką sytuacje , że kończy mi się miejsce na dysku i muszę dalszą częśc sesji nagrać na innej partycji. Przegrzebałem instrukcja jak i program i nic nieznalazłem.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Cubase 4 - zmiana folderu na pliki audio
www.homstudio.com.pl
Re: Cubase 4 - zmiana folderu na pliki audio
...Witam. Mam pewien problem, jak w cubase 4 zmienić folder na nagrywane ścieżki. Podczas tworzenia nowego projektu wybieram sobie miejsce docelowe na pliki audio, ale załózmy taką sytuacje , że kończy mi się miejsce na dysku i muszę dalszą częśc sesji nagrać na innej partycji. Przegrzebałem instrukcja jak i program i nic nieznalazłem.
Z góry dzięki i pozdrawiam....
Zapisujesz projekt do innego folderu i nagrywasz dalej. Przynajmniej tak jest w sx i myślę, że nic tu się nie zmieniło.
Swoją drogą jak cubase4?
Z góry dzięki i pozdrawiam....
Zapisujesz projekt do innego folderu i nagrywasz dalej. Przynajmniej tak jest w sx i myślę, że nic tu się nie zmieniło.
Swoją drogą jak cubase4?
Swoją drogą jak cubase4?...
Chodzi mi o to żeby pliki już nagrane pozostały na swoim miejscu, niechce przenosić całego projektu do nowego folderu, tylko te pliki audio które dopiero będę nagrywał.
Co do cubase 4 vst3 dość mocno obciąża dopiero poprawka 4.01 troche to zmieniła. W ostatnim eis jest test który mim zdaniem trafnie oddaje obraz nowego cubase.
Swoją drogą jak cubase4?...
Chodzi mi o to żeby pliki już nagrane pozostały na swoim miejscu, niechce przenosić całego projektu do nowego folderu, tylko te pliki audio które dopiero będę nagrywał.
Co do cubase 4 vst3 dość mocno obciąża dopiero poprawka 4.01 troche to zmieniła. W ostatnim eis jest test który mim zdaniem trafnie oddaje obraz nowego cubase.
www.homstudio.com.pl
WITAM SORY ŻE TROSZKE SCHDZE Z TEMATU ALE POWDZCIE MI CZYM SIE RÓŻNI CUBASE SX OD CUBASE 4 ?

siemka wszystkim mam na imie piotrek od prawie 4 lat mam studio zapraszam do współ pracy muj meil to mmstudio165@wp.pl
...WITAM SORY ŻE TROSZKE SCHDZE Z TEMATU ALE POWDZCIE MI CZYM SIE RÓŻNI CUBASE SX OD CUBASE 4 ?
...
Ja mam Cubase SX w wersji 1.0 i jestem z niego zadowolony. Wydaje mi się ze SX jest nieco obcięty w możliwościach ale i tak mnie przerasta
proszę o poprawkę jeśli się mylę

Ja mam Cubase SX w wersji 1.0 i jestem z niego zadowolony. Wydaje mi się ze SX jest nieco obcięty w możliwościach ale i tak mnie przerasta

proszę o poprawkę jeśli się mylę