Logic - instrukcja

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
skibas
Logic - instrukcja

Post autor: skibas » czwartek 16 lis 2006, 11:17

w starym wydaniu EiS (żegnającym Logica na PC) znalazłem coś takiego:
"...Takich „kruczków”
jest więcej, a dotarcie do wszystkich
wymaga od początkującego użytkownika sporej
determinacji. Dystrybutor firmy Emagic w Polsce
– Mono Digital zWarszawy – dokonał cudu
i udostępnił polskojęzyczną instrukcję obsługi
jako bardzo kompletny przewodnik po programie,
omawiający prawie wszystkie jego funkcje."
przeszukałem stronę http://www.audiostacja.pl/ i nic nie znalazłem... wie coś ktoś o tym?
jak to dostać?
mam sporo problemów z Logiciem 5.5.1 i nie chcę męczyć forumowiczów więc byłoby to wielce pomocne:)
dzięki za pomoc!
[URL]www.orkiestrazegluga.pl[/URL] | [URL]www.dzwiek.org[/URL]

Awatar użytkownika
skibas

Re: Logic - instrukcja

Post autor: skibas » czwartek 16 lis 2006, 12:48

HELP!!!

Awatar użytkownika
MB

Post autor: MB » czwartek 16 lis 2006, 12:52

Dystrybutor dostarcza wydrukowaną instrukcję razem z programem. Jeśli nie dostałes jej w komplecie to dzwoń do dystrybutora.

Trudno oczekiwać, żeby w jego interesie było darmowe rozpowszechnianie efektu tej ogromnej (i zapewne kosztonej) pracy ku uciesze piratów.

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » czwartek 16 lis 2006, 13:08

...Dystrybutor...

Którym jest największa zmora czyli Apple w Polsce.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
MB

Post autor: MB » czwartek 16 lis 2006, 13:17

......Dystrybutor...

Którym jest największa zmora czyli Apple w Polsce.
...
Akurat wtedy, gdy powstawał ten test, dystrybutorem była firma Mono i tłumaczenie manuala to ich zasługa, a nie jakiegoś tam Apple Polska.

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » czwartek 16 lis 2006, 13:24

...Akurat wtedy, gdy powstawał ten test, dystrybutorem była firma Mono i tłumaczenie manuala to ich zasługa, a nie jakiegoś tam Apple Polska....

Wszystko się zgadza.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
stevelukather

Post autor: stevelukather » czwartek 16 lis 2006, 13:28

Niestety to nie Apple zrobil tylko MONO(teraz Audiostacja),ale fakt faktem,ze rozmowa z SAD jest jak rzucanie grochem o sciane,jak chcialem kupic u nich logica 7 to zaspiewali mi 4600 PLN prawie rok temu,kazalem im sie pier..... w czolo.Na pytanie czemu tak drogo,odpowiedz brzmiala,ze oni nie maja upustow i czegos tam jeszcze takich jak dystrybutor Apple w Niemczech(biedny SAD,jedyny na calym swiecie nie dostal dobrego upustu).W koncu kupilem Logica w Niemczech,po rabatch(da sie)zaplacilem 3200 PLN(w przeliczeniu na zlote).Nie oplaca sie?Aha i dostalem od razu wersje 7.2 a tutaj trzeba bylo zaplacic jeszcze 100 PLN za CD z upgrade o ktorym oni wogole nie slyszeli,szlag by ich trafil.Co to za dystrybutor,ktory nie ma kompetentnych pracownikow.Teraz tez chce kupic MacBookPro i w Polsce model 2.16Ghz DuoCore2,1Gb RAM i 120 GB dysk kosztuje ok.9500 PLN a ten sam model w Music store z dyskiem 160Gb kosztuje 7500 PLN,wiec jak tu nie kupowac za granica Polski.Jedyna chyba wada jest to,ze niemiecki Mac ma klawiature niemiecka,ale nie wiem na pewno,musze sie dowiedziec.
[addsig]

Awatar użytkownika
stevelukather

Post autor: stevelukather » czwartek 16 lis 2006, 13:32

Aha i nie kupilem tego Logica u dytrybutora Apple w Niemczech ani w MusicStore w Koeln tylko w sklepie Beyers Music,wiec to nie jest tak ze tylko Music Store ma takie rabaty bo jest molochem.
[addsig]

Awatar użytkownika
skibas

Post autor: skibas » czwartek 16 lis 2006, 14:55

myślałem, że skoro napisali "udostępnił" to w sensie udostępnił a nie, że dodawali do programu bo to chyba zawsze robią (nie koniecznie w języku polskim oczywiście)

Awatar użytkownika
MB

Post autor: MB » czwartek 16 lis 2006, 15:18

...myślałem, że skoro napisali "udostępnił" to w sensie udostępnił a nie, że dodawali do programu bo to chyba zawsze robią (nie koniecznie w języku polskim oczywiście) ...
Nie wiem, jak dla Ciebie, ale dla mnie "udostępnił klientom" to nie to samo co "rozdaje za darmo wszystkim cwaniakom". Instrukcja angielskojęzyczna jest zawsze w komplecie. Tłumaczenie na nasz język pełnej instrukcji obsługi to ewenement na naszym rynku i jako taki wymaga głośnej pochwały, dlatego też taka pochwała znalazła się w teście.

ODPOWIEDZ