Nabyłem M-Audio Transit - i stanąłem przed problemem: jak usłyszeć sygnał z wejścia, czyli to co nagrywam.
Można uruchomić ProTools i wtedy po włączeniu ścieżki na zapis , uruchamia się Autoinput i słychać sygnał z wejścia.
Ale czy jest możliwość słyszenia bez bez uruchamiania PT?
M-Audio Transit - jak usłyszeć sygnał z wejścia
reżyser dźwięku, rencista
Re: M-Audio Transit - jak usłyszeć sygnał z wejścia
...Nabyłem M-Audio Transit - i stanąłem przed problemem: jak usłyszeć sygnał z wejścia, czyli to co nagrywam.
Można uruchomić ProTools i wtedy po włączeniu ścieżki na zapis , uruchamia się Autoinput i słychać sygnał z wejścia.
Ale czy jest możliwość słyszenia bez bez uruchamiania PT?...
Ja właśnie mam dokładnie taki sam problem - jest to dość irytujące, że nawet przy ustawieniach 24/48 gdzie teoretycznie powinny chulać 2in/2out nic sie nie dzieje.
Jeśli ktoś oprócz nas dwóch miał podobny problem i go rozwiązał to proszę dać znać.
Ja właśnie mam dokładnie taki sam problem - jest to dość irytujące, że nawet przy ustawieniach 24/48 gdzie teoretycznie powinny chulać 2in/2out nic sie nie dzieje.
Jeśli ktoś oprócz nas dwóch miał podobny problem i go rozwiązał to proszę dać znać.
- Miłaszewski
...Nabyłem M-Audio Transit - i stanąłem przed problemem: jak usłyszeć sygnał z wejścia, czyli to co nagrywam.
mozna tez uruchomic jakis inny program - cubase, logic i tez bedzie dzialalo :)
[addsig]
mozna tez uruchomic jakis inny program - cubase, logic i tez bedzie dzialalo :)
[addsig]
M-audio Transit nie ma możliwości monitoringu wejścia, musi być to realizowane przez jakiś program.
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]