Witam!
Poszukuję programu symulującego bębny. Jednak zależy mi na tym, żeby działał na takiej zasadzie jak np. Groove Agent. Czyli taki który ma swoją bazę zagrywek, przejść itp. Pod tym względem Groove jest świetny, doskonale współgra z Cubasem przy nagrywaniu, jednak brzmienie poszczególnych garków jest po prostu kiepskie i sztuczne.
Czy ktokolwiek orientuje się który z dostępnych programów VST ma w swojej bibliotece naturalne brzmienia (jak na przykład Best Service Artist Drums) a do tego działa jak Groove Agent?
Pozdro! :)
Bębny VST
Re: Bębny VST
groove agent 2 i 3.....
sam szukaj info a nie pytasz sie o bzdury tym bardziej ze to 1000 razy szbsze
sam szukaj info a nie pytasz sie o bzdury tym bardziej ze to 1000 razy szbsze
Jeśli do symulowania "żywych" bębnów to tylko Jamstix
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).
...Jeśli do symulowania "żywych" bębnów to tylko Jamstix...
pseudo - jammer --------------- ja bym go pogonil - ten werbel nie do zniesienia -ale czekam na wersje dwa czy trrzy - na razie kicha - i brzmienowo i technologicznie
pseudo - jammer --------------- ja bym go pogonil - ten werbel nie do zniesienia -ale czekam na wersje dwa czy trrzy - na razie kicha - i brzmienowo i technologicznie
ten werbel nie do zniesienia -ale czekam na wersje dwa czy trrzy - na razie kicha - i brzmienowo i technologicznie...
wszystko zależy od sampli, mi ten program odpowiada, zdecydowanie bardziej niż mało elastyczny i przereklamowany groove agent
wszystko zależy od sampli, mi ten program odpowiada, zdecydowanie bardziej niż mało elastyczny i przereklamowany groove agent
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).
dobry palker gra na samym werblu (lub w stylach - groove agent) - jestem basista i akurat sekcja to moja domena - jamstix - patent swietny - ale jeszcze w lesie (nawet probowalem z tym grac koncert........)
na GA trenowalem granie w stylach - ale jamstix obiecuje wiecej i wiecej odeń wymagam :d