Witam
Dotychczas dzialalem na PT 6.1 LE na DIGI 001, ale od paru dni mam M-Audio FireWire 410+PT 6.7 M-powered. Moj problem polega na tym ze gdy otwieram stare sesje to moj komp (winXP pentiumIV 3,2GHz,1Gb ramu) jakby nie wyrabial. Ttzn. tempo jakby sie zmniejsza i pojawiaja sie bardzo nieprzyjemne trzaski, jednym slowem tragedia. Utworzylem nowa sesje dalem tam ze 4 pluginy i znowu te trzaski i zwolnieinie tempa. Jak dalem na maksa H/W buffer size to sie troszke polepszylo, ale w gruncie rzeczy malo to pomoglo. Na starej karcie i ProToolsie wszystko chodzilo bez problemow. Bardzo bym prosil o pomoc.
Pro Tools M-Powered mniej wydajny od zwyklego?
Re: Pro Tools M-Powered mniej wydajny od zwyklego?
od paru dni mam M-Audio FireWire 410+PT 6.7 M-powered.
Zrob upgrade do 7.1 (m-audio.com, bezplatnie), i najnowsze sterowniki rowniez - i napisz czy cos sie poprawilo.
U mnie dziala bez zarzutu (inna karta)
Zrob upgrade do 7.1 (m-audio.com, bezplatnie), i najnowsze sterowniki rowniez - i napisz czy cos sie poprawilo.
U mnie dziala bez zarzutu (inna karta)
BTW
Najnizsza wesja PT M-Powered, to chyba 6.8. Tak wiec jezeli masz wersje z Krakowa - to ponoc ten typ tak ma...
Najnizsza wesja PT M-Powered, to chyba 6.8. Tak wiec jezeli masz wersje z Krakowa - to ponoc ten typ tak ma...

...BTW
...
Tak, moj blad, mam 6.8. Jutro sprobuje zainstalowac ten upgrade do 7.1 i zobacze czy to cos pomoze.

...
Tak, moj blad, mam 6.8. Jutro sprobuje zainstalowac ten upgrade do 7.1 i zobacze czy to cos pomoze.