Czesc, pytanie jak w temacie - czy spotkał się ktoś z takowym? Z darmowych pogłosów impulsowych widziałem tylko SIR-a on niestety jest tylko jako wtyczka windowsowa i to jeszcze VST...
Bo rozumiem że o program zamieniający windowsowe VST-ki na macowe RTASy nie będzie łatwo, a IR-1 kosztuje 2000zł - tyle co mój interfejs:)
Pozdrawiam
Peak
Darmowy pogłos splotowy RTAS
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]
Re: Darmowy pogłos splotowy RTAS
...Czesc, pytanie jak w temacie - czy spotkał się ktoś z takowym? Z darmowych pogłosów impulsowych widziałem tylko SIR-a on niestety jest tylko jako wtyczka windowsowa i to jeszcze VST...
Bo rozumiem że o program zamieniający windowsowe VST-ki na macowe RTASy nie będzie łatwo, a IR-1 kosztuje 2000zł - tyle co mój interfejs:)
Pozdrawiam
Peak...
O ile wiem, to nie ma. Maka opuscilem jakis czas temu, moze sa jakies darmowe VST czy AU na maka - wedy niedrogi konwerter Fxpansion by zalatwil sprawe (chyba).
Pozdrawiam
Peak...
O ile wiem, to nie ma. Maka opuscilem jakis czas temu, moze sa jakies darmowe VST czy AU na maka - wedy niedrogi konwerter Fxpansion by zalatwil sprawe (chyba).