Do wszytkich posiadaczy Virusa TI!
Access wypuscil dzis Public Beta ver nowego OS...
Narazie po kilku godzinach testow, widze ze zostalo poprawione wiele bug'ow i wrescie mozna sie tym potworem bawic bez stresu.
Nie wieszaja sie nuty,arpeggio chodzi bez zazutu+ plus nowe funkcje Virus Control...
warto bylo czekac prawie 4 miesiace.
Pozdrawiam
Access wypuścił OS.1.1
http://profile.myspace.com/szymonszulc
Re: Access wypuścił OS.1.1
Warto było czekać bo dla tego BRZMIENIA można wycierpieć wiele :0)
Natomiast nie znalazłem nigdzie listy poprawionych błędów i nowości..
...Warto było czekać bo dla tego BRZMIENIA można wycierpieć wiele :0)
...
cóż... Access przypomina Microsoft. Ma tak silną pozycję na rynku, że może sobie na to pozwolić...
Pozdro
Groover
...
cóż... Access przypomina Microsoft. Ma tak silną pozycję na rynku, że może sobie na to pozwolić...
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
- breakbeat_famillia
Ostatnio mi sie nawet wiesza na starcie :) logo z numerem os 1.1 a potem pasek postepu nie idzie, ale spoko pomaga wyjecie wtyczki zasilacza :) arpegie jeszcze nie chodza jak trzeba , gubia sie bardzo rzadko...np po 4h pracy :), ogolnie nie ma sie co czepiac do wersji beta , ale czemu kupowac cos beta za 7 kola (desktop), w samym dzwieku jakies pop clipy sie pojawiaja jeszcze, ciekawe czemu...
Muzyka to bardzo osobista sprawa...każdemu gra w duszy innaczej.
a jaki model posiadasz?..nie wiedziec czemu ale ver.Polar najbardziej nie daje sobie rady i z nia jest najwiecej problemow...
ogolnie nie mam co poradzic gdyz dzialam na Mac'u G5 i moj setup pomimo lekkich problemow daje rade, a raczej wiekszosc forumowiczow ma PC.
co moge powiedziec to to ze Virus ( u niektorych) dziala troche stabilniej gdy jest podlaczony przez karte USB PCI do kompa...moze to lekko pomoze.
pozdro
ogolnie nie mam co poradzic gdyz dzialam na Mac'u G5 i moj setup pomimo lekkich problemow daje rade, a raczej wiekszosc forumowiczow ma PC.
co moge powiedziec to to ze Virus ( u niektorych) dziala troche stabilniej gdy jest podlaczony przez karte USB PCI do kompa...moze to lekko pomoze.
pozdro
Jejka! Toć włos się jeży na głowie! Firma wypuszcza na rynek instrument który na dobrą sprawę nie działa?!! Ja rozumiem poprawki systemu operacyjnego, ale niech to będą tylko poprawki a nie uaktualnienia pozwalające dopiero korzystać (a i tak nie za bardzo - podobno się wiesza, tak?) z instrumentu...
Jak tak dalej pójdzie to będzie można w sklepie dostać sprzęt do którego firma wypuści oprogramowanie za 2 lata. Przez ten czas będzie można sobie go pooglądać, pomalować, obfotografować. A na granie przyjdzie czas, jak firma łaskawie zechce nam to umożliwić...
Moim zdaniem WSTYD!
[addsig]
Jak tak dalej pójdzie to będzie można w sklepie dostać sprzęt do którego firma wypuści oprogramowanie za 2 lata. Przez ten czas będzie można sobie go pooglądać, pomalować, obfotografować. A na granie przyjdzie czas, jak firma łaskawie zechce nam to umożliwić...
Moim zdaniem WSTYD!
[addsig]
www.myspace.com/pchelki
byc moze access zle postapil wypuzczajac TI tak szybko jak to zrobil...napewno wstrzasnol uzytkownikami kazac im czekac tak dlugo na OS'a ktory wzglednie dziala...ale moim zdaniem to troche inna bajka niz reszta syntow.
Jest on pierwszym Syntem ktory w taki sposob laczy sie z komputerem i nie ma nic innego co by dzialalo w ten sposob...jest to pionierski produkt tak wiec wpadki sa nieuniknione.Pozatym jest on raczej wyrazistym sprzetem na tle innych produktow pod wzgledem swojego brzmienia(jak kto lubi oczywiscie).
Naszczescie jest internet i mozna sie dowiedziec wiele pozytecznych informacji od uzytkownikow interesujacego nas sprzetu i tym wyeliminowac ewentualne wpadki, i zdecydowac sie na kupno lub nie.
Ja prywatnie nie wyobrazam sobie mojego pokoju bez virusa i tym samym jestem zdany na postepowanie firmy ACCESS.
pozdro
Jest on pierwszym Syntem ktory w taki sposob laczy sie z komputerem i nie ma nic innego co by dzialalo w ten sposob...jest to pionierski produkt tak wiec wpadki sa nieuniknione.Pozatym jest on raczej wyrazistym sprzetem na tle innych produktow pod wzgledem swojego brzmienia(jak kto lubi oczywiscie).
Naszczescie jest internet i mozna sie dowiedziec wiele pozytecznych informacji od uzytkownikow interesujacego nas sprzetu i tym wyeliminowac ewentualne wpadki, i zdecydowac sie na kupno lub nie.
Ja prywatnie nie wyobrazam sobie mojego pokoju bez virusa i tym samym jestem zdany na postepowanie firmy ACCESS.
pozdro