Witam, obejrzałem tutoriala z Symphonic Choirs WordBuilder, imponujące narzędzie.
Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. W jakiej dokładnie wersji Symphonic Choirs od EW jest ten WordBuilder i ile zajmuje. A co najważniejsze gdzie go kupic ?.
Czy to nie jest przypadkiem tak, ze instaluje się go dodatkowo do Symphonic Choirs, bo same Symphonic Choirs nie posiadaja tego builder-a.
Uff.
Dzieki.
Symphonic Choirs WordBuilder
Re: Symphonic Choirs WordBuilder
ps. W zasadzie czym się różni:
EWQL Symphonic Orchestra
OD
Quantum Leap Symphonic Choirs
?
EWQL Symphonic Orchestra
OD
Quantum Leap Symphonic Choirs
?
ps3.
Rozumiem, ze po instalacji któregoś z tych będzie można pracować z WordBuilder?
.
.

...ps3.
.
...
Word Builder jest integralną częścią EWQLSCHoirs. To wtyczka MIDI pracująca na śladzie który steruje EWQLSCHoirs.
.

Word Builder jest integralną częścią EWQLSCHoirs. To wtyczka MIDI pracująca na śladzie który steruje EWQLSCHoirs.
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
......ps3.
.
...
Word Builder jest integralną częścią EWQLSCHoirs. To wtyczka MIDI pracująca na śladzie który steruje EWQLSCHoirs....
...a EWQL Symphonic Orchestra GOLD EDITION to tylko dodatek do
EWQLSCHoirs ?
.

Word Builder jest integralną częścią EWQLSCHoirs. To wtyczka MIDI pracująca na śladzie który steruje EWQLSCHoirs....
EWQLSCHoirs ?
EWQLSCHoirs ?
Nie wiem czym jest SYMphonic Orchestra. Domyślam się, że jest to zestaw sampli orkiestrowych plus sample player ( pewno NI Kompakt)...nieważne, Word Builder ma sens ztylko z EWQLSchoirs i z nim jest sprzedawany jako całość. Word Builder + Symphonic Orchestra? A po co? Skrzypce będą śpiewać?
EWQLSCHoirs ?
Nie wiem czym jest SYMphonic Orchestra. Domyślam się, że jest to zestaw sampli orkiestrowych plus sample player ( pewno NI Kompakt)...nieważne, Word Builder ma sens ztylko z EWQLSchoirs i z nim jest sprzedawany jako całość. Word Builder + Symphonic Orchestra? A po co? Skrzypce będą śpiewać?
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
......a EWQL Symphonic Orchestra GOLD EDITION to tylko dodatek do
EWQLSCHoirs ?
Nie wiem czym jest SYMphonic Orchestra. Domyślam się, że jest to zestaw sampli orkiestrowych plus sample player ( pewno NI Kompakt)...nieważne, Word Builder ma sens ztylko z EWQLSchoirs i z nim jest sprzedawany jako całość. Word Builder + Symphonic Orchestra? A po co? Skrzypce będą śpiewać?...
Sorry nie chciło o Symphonic Orchestra GOLD EDITION chyba sie pożadnie pomyliłem.
EW wydało przecież tylko EWQLSCHoirs i nic wiecej z "chórkami"
THx za info.
EWQLSCHoirs ?
Nie wiem czym jest SYMphonic Orchestra. Domyślam się, że jest to zestaw sampli orkiestrowych plus sample player ( pewno NI Kompakt)...nieważne, Word Builder ma sens ztylko z EWQLSchoirs i z nim jest sprzedawany jako całość. Word Builder + Symphonic Orchestra? A po co? Skrzypce będą śpiewać?...
Sorry nie chciło o Symphonic Orchestra GOLD EDITION chyba sie pożadnie pomyliłem.

THx za info.