Wtyczkowy kompresor pasmowy?
czy zna ktos jakies dobre pluginy pasmowych kompresorow ? z gory dzieki
Re: Wtyczkowy kompresor pasmowy?
...czy zna ktos jakies dobre pluginy pasmowych kompresorow ? z gory dzieki...
c4 waves
c4 waves
Pozdrawiam
Popieram, WAVES - C4 to bardzo dobry kompresor pasmowy w postaci plugin'u.
...bez ciemności nie ma snów...
Przepraszam ale podepne sie pod temat ponieważ nie chce zakładać nowego topica.
Szukam jakiegoś darmowego pluginu, ktory bedzie dobrej jakosci filtrem FTT. Kurcze nie nic znaleźć. Chodzi mi o coś co by w pracy było podobne do tego filtru zawartego w Adobe Audition.Łatwy i dobry filtr. Czy zna ktos cos podobnego?
Moze to sie wyda troche śmieszne ale filtr zawarty w Samplitudzie 8 nie jest kofigurowalny tak jakbym chciał. Nie da sie dokladnie ustrawic punktu zadziałania filtra.
Szukam jakiegoś darmowego pluginu, ktory bedzie dobrej jakosci filtrem FTT. Kurcze nie nic znaleźć. Chodzi mi o coś co by w pracy było podobne do tego filtru zawartego w Adobe Audition.Łatwy i dobry filtr. Czy zna ktos cos podobnego?
Moze to sie wyda troche śmieszne ale filtr zawarty w Samplitudzie 8 nie jest kofigurowalny tak jakbym chciał. Nie da sie dokladnie ustrawic punktu zadziałania filtra.
A tak wogole to jakby szło odpalać wtyczki z Cool Edita w DAW'ach, to by było super!!! Ale powiedzmy że to tylko w swerze mojej wyobraźni. Jest tam taki super filtr "Dynamic EQ" - może ktos zna jakis VST'kowy odpowiednik?

może ktos zna jakis VST'kowy odpowiednik?
...
Byl niedawno caly watek o DynEQ - tam szukaj

Byl niedawno caly watek o DynEQ - tam szukaj
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...może ktos zna jakis VST'kowy odpowiednik?
...
Byl niedawno caly watek o DynEQ - tam szukaj...
Przepraszam cie najmocniej, ale nie znalazlem nic co by odpowiadalo na moje pytanie. Czy mogłybs wskazac konkretne miejsce? A może poprostu dasz jakąś propozycje?

Byl niedawno caly watek o DynEQ - tam szukaj...
Przepraszam cie najmocniej, ale nie znalazlem nic co by odpowiadalo na moje pytanie. Czy mogłybs wskazac konkretne miejsce? A może poprostu dasz jakąś propozycje?
A czy jest jakiś plugin podobny do tego z Adobe Audition? Chodzi mi o coś gdzie można ręcznie rysować krzywą charakterystyki w czasie?
[Post edytowany przez Admina w dniu 23/02/2006]
[Post edytowany przez Admina w dniu 23/02/2006]
...A czy jest jakiś plugin podobny do tego z Adobe Audition? Chodzi mi o coś gdzie można ręcznie rysować krzywą charakterystyki w czasie?
A przegladales podany link z dyskusja o DynEQ?
A przegladales podany link z dyskusja o DynEQ?