Sample na dysku USB

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Zbynia
Re: Sample na dysku USB

Post autor: Zbynia » czwartek 18 cze 2009, 22:03

Panie Jabu JM na coś o 100 osobowych orkiestrach odpisywał itp...czy to nawet będzie 100 sladów 10 instrumentów usb i tak nie wyrobi - nie wnikajmy..

co do koparki - dół łopata zrobisz góra na dwa metry i zwyczajnie zdechniesz - koparka siegnie na przynajmniej 5 a operator pójdzie na piwo.....
nie wiem do czego to miała być analoga bo kozak kawałek zrobisz na atari st a zachetasz kompa za 10 tysiaków bzdurnym niezoptymalizowanym instrumentem gdzie wszystkie te bajery przy miksie zagina......albo stworza setki innych problemów

nie porywajmy sie na darmo z motyka na słońce bo to nie ma sensu(mimo że cel możemy osiągnąc ale jakim kosztem?)

do tych instrumentów co ma kolega to taki dysk na usb by wystarczył bo one nie sa wymagajace ale tez za grosze nie ograniczajmy sie na przyszlosc
a zyskamy chociazby na glupiej instalacji gdzie beda rozpakowywane tysace małych pliczków

ps.kurde nie nadążam za wami :) mace w głowach niezły kocioł :)

Awatar użytkownika
SEBSON

Post autor: SEBSON » czwartek 18 cze 2009, 22:07

O Boże Jabu - przepraszam,dopiero teraz komputer wyświetlił mi Twoje emotikony,jak wszedłem przez Firefoxa ...
INES - wątek jest jak najbardziej o koparce..

Awatar użytkownika
INES

Post autor: INES » czwartek 18 cze 2009, 22:09

ps.kurde nie nadążam za wami :) mace w głowach niezły kocioł :)...
:)

Zbynia

Post autor: Zbynia » czwartek 18 cze 2009, 22:10

apropo - spojrzcie na dyski SSD z usb/sata - o ile na sata osiagaja bezproblemowo transery rzeedu 180 dla odczytu 100 dla zapisu o tyle pracujac w trybie us odczyt to niecale 40 a zapis cos kolo 30 mega.....a mozliwe teoretycznie szybciej - to tylko swiadczy jakim syfem jest usb do powaznych zastosowan
przy filmach wypada lepiej ale to dlatego ze pliki sa olbrzymie wied bez sensu nie dywagujmy
firewire/esata - niech kolega usb glowy sobie nie zaprzata

Awatar użytkownika
SEBSON

Post autor: SEBSON » czwartek 18 cze 2009, 22:17

Zbynia nie zdechniesz,jak "pofreezujesz instrument" i wykopiesz metr codziennie - i tak po 20tu dniach będziesz mieć kozak-dół.Poza tym rozmawiamy o profesjonalistach,co i koparkę i szpadel obsłużyć potrafią - przynajmniej to wynika z mojego posta.

Awatar użytkownika
Pan_Jabu

Post autor: Pan_Jabu » czwartek 18 cze 2009, 22:32

ps.kurde nie nadążam za wami :) mace w głowach niezły kocioł :)

I dlatego chyba czas siąść do jakiejś muzy. Może w tym kotle uda się coś dobrego ugotować. :-8

Ale Zbynia, pełen szacun dla Ciebie.
Ty jeden twardo trzymasz się tematu wątku.

ODPOWIEDZ