Cubase 4.5.1 - update
Re: Cubase 4.5.1 - update
Jeśli te banki do Haliona nagle zadziałały, to daj znać. Ja je dopiero ściągam. Od w pół do dziewiątej...a mam dopiero niecałe 2. Czyli jeszcze drugie tylei to mniejsze

Poszukałem na forum steinberga i znalazłem roziwązanie problemu:
po załadowaniu Halionone należy wejśc w "Load Preset"
odznaczyć każdorazowo ptaczki dla wpisów "yamaha s90es" i :sr onesoundz silver" ( po ukazaniu się ramki klikamy "remove")
następnie otwieramy okno managiera presetów "Load Preset" jescze raz i zaznaczamy te wpisy ponownie.
[addsig]
- Soundscape
- Kontakt:
Poszukałem na forum steinberga i znalazłem roziwązanie problemu:
odznaczyć każdorazowo ptaczki dla wpisów "yamaha s90es" i :sr onesoundz silver" ( po ukazaniu się ramki klikamy "remove")
następnie otwieramy okno managiera presetów "Load Preset" jescze raz i zaznaczamy te wpisy ponownie.
...
Sprawdzam dziś
BTW - Jak brzmi to pianinko? Ma coś wspólnego z oryginałem?
...
Sprawdzam dziś

BTW - Jak brzmi to pianinko? Ma coś wspólnego z oryginałem?
- mr-hammond
ja rowniez teraz instaluje :)
- mr-hammond
Działa , musialem zrobić tak jak kolega mówil odznaczyć i jeszcze raz zaznaczyć, wtedy będą widoczne :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Soundscape
- Kontakt:
Czy ktoś ściągnął może plik "Version History, Issues & Solutions (PDF)"?
Bo mnie od rana się to nie udaję...Byłbym wdzięczny gdyby ktoś na maila mi to przesłał...
Bo mnie od rana się to nie udaję...Byłbym wdzięczny gdyby ktoś na maila mi to przesłał...
...Całkiem pokażna ilość fixów, i to wcześniej niż zapowiadali (połowa września), zastanawiam się tylko nad numeracją wersji 4.5.1 - to już bardzo blisko 5...
- Piotr...
No mi się nie udaje pobrać aktualizacji ;/ rzeczywiści może w połowie września jakoś się poluzuje sprawa ściągania update'u
- Piotr...
No mi się nie udaje pobrać aktualizacji ;/ rzeczywiści może w połowie września jakoś się poluzuje sprawa ściągania update'u
- mithrandirHD
...Czy ktoś ściągnął może plik "Version History, Issues & Solutions (PDF)"?
Bo mnie od rana się to nie udaję...Byłbym wdzięczny gdyby ktoś na maila mi to przesłał......
A i owszem, udało mi się to ściągnąć (podobnie jak sam plik update) - z serwera nr 2. Mogę Ci przesłać tego PDFa (napisz do mnie na priv).
Bo mnie od rana się to nie udaję...Byłbym wdzięczny gdyby ktoś na maila mi to przesłał......
A i owszem, udało mi się to ściągnąć (podobnie jak sam plik update) - z serwera nr 2. Mogę Ci przesłać tego PDFa (napisz do mnie na priv).

Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 04:58 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
- Soundscape
- Kontakt:
Dzięki wszystkim za przesłanie pliku. W ten oto sposób mam 4
Update jak na razie wydaję się być dobry, choć i przed nim zbyt dużo problemów nie miałem. Sound collection też w sumie ok. Całkiem przydatny.

Update jak na razie wydaję się być dobry, choć i przed nim zbyt dużo problemów nie miałem. Sound collection też w sumie ok. Całkiem przydatny.