Fakt genialne:>
BTW przypomniało mi się Zbynia jak tłukłeś skórki do Emu PatchMixa:>
Co do Reapera - Na razie Sonarek i Ableton To full zestaw który mi wystarczy do wszystkiego - aczkolwiek z chęcią mu się przyjże, w sumie ciekawią mnie takie projekty - i fakt widać że rośnie w siłę. Ciekawi mnie jeszcze strasznie ten ubuntowski (Ubuntu studio v.8) ardour 2. Mam go na VM wiec będę musiał mu się przyjrzeć. A Ty Piotrze testowałeś może tego Ardour 2?
Ableton - 2 monitory LCD
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
Re: Ableton - 2 monitory LCD
ooo
nareszcie zaczyna jakoś wyglądac - wreszcie zaczyanja nadazac za tym co bylo 10 lat temu(cool edit)
tylko czemu ci linuksowcy maja wiecznie taki syf na stronach?
nareszcie zaczyna jakoś wyglądac - wreszcie zaczyanja nadazac za tym co bylo 10 lat temu(cool edit)
tylko czemu ci linuksowcy maja wiecznie taki syf na stronach?
...ooo
tylko czemu ci linuksowcy maja wiecznie taki syf na stronach?...
Ehehe:> wszyscy tak ciężko pracują że nie ma komu posprzątać. fakt strona projektu Ardour wygląda fatalnie :> Jest trochę Zbynia tak jak mówisz - ciężko idzie im z tym rozwojem - tak jak to kiedyś powiedziałeś nikt nie traktuje tego poważnie - w sensie platformy i programów z racji polityki jaką obrali. Ja osobiście mam ubunciaka na kompie który służy tylko do netu jakiś htmlów zabaw ze zdjęciami etc.. Lubie go - aczkolwiek swobodna i komfortowa praca (Z Audio)to tylko winda. I tak już chyba zostanie, bo ciężko będzie dogonić ja (Winde) pod tym kątem - a polityka Linuxowych platform raczej nie szybko się zmieni (chyba ze twórcy zaczną masowo grać w lotka - do tego wygrywać - i ktoś napisze im parę kozaków do pracy z dźwiękiem) :> Co jak co Ardourowi bym się przyjrzał i to choćby z czystej ciekawości :>
tylko czemu ci linuksowcy maja wiecznie taki syf na stronach?...
Ehehe:> wszyscy tak ciężko pracują że nie ma komu posprzątać. fakt strona projektu Ardour wygląda fatalnie :> Jest trochę Zbynia tak jak mówisz - ciężko idzie im z tym rozwojem - tak jak to kiedyś powiedziałeś nikt nie traktuje tego poważnie - w sensie platformy i programów z racji polityki jaką obrali. Ja osobiście mam ubunciaka na kompie który służy tylko do netu jakiś htmlów zabaw ze zdjęciami etc.. Lubie go - aczkolwiek swobodna i komfortowa praca (Z Audio)to tylko winda. I tak już chyba zostanie, bo ciężko będzie dogonić ja (Winde) pod tym kątem - a polityka Linuxowych platform raczej nie szybko się zmieni (chyba ze twórcy zaczną masowo grać w lotka - do tego wygrywać - i ktoś napisze im parę kozaków do pracy z dźwiękiem) :> Co jak co Ardourowi bym się przyjrzał i to choćby z czystej ciekawości :>
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 05:52 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
- Soundscape
- Kontakt:
Przy okazji Reaper jako:
Ableton.png
Cubase.png
CoolEdit.png
CoolEdit z przyciskami Sonara.png
...
No ładnie zaczyna się robić, nie powiem!
Niedługo chyba testy...
Ableton.png
Cubase.png
CoolEdit.png
CoolEdit z przyciskami Sonara.png
...
No ładnie zaczyna się robić, nie powiem!

Niedługo chyba testy...

"pomocy, jak nagrać ślad w Nuendo na SoundBlasterze?".
...
plus 1 ;)
PS notabene pamietam kiedys artykul z Eis o 'undergroundowym' zespole njukidsofdef - ze tacy biedno/skromni ze mieli tylko sounblastera.... a sesja - cubase 3x;) hehhehe ...czyli ok karta za 100pln, program za 2000pln...( podane ceny przykladowe)

...

plus 1 ;)
PS notabene pamietam kiedys artykul z Eis o 'undergroundowym' zespole njukidsofdef - ze tacy biedno/skromni ze mieli tylko sounblastera.... a sesja - cubase 3x;) hehhehe ...czyli ok karta za 100pln, program za 2000pln...( podane ceny przykladowe)