...Ja sie juz dawno zrazilem do kart Yamahy, jeszcze za czasu DSP Factory. Nie dosc, ze to tej bardzo drogiej swego czasu karty zaprzestali supportu, a ten ktory istnial wczesniej, byl bardzo kiepski, to jeszcze sama karta ma kiespkie brzmienie....
Piszesz o DS2416. Nigdy jej nie używałem, więc sie nie wypowiadam. I znowu opinia o brzmieniu karty...hmmm.
Zastanawiam się natomiast, że nie słyszałem negatywnych opinii o brzmieniu miksera Yamaha 02R (klasyka) czy 03D (odpowiedniki funkcjonalne i w zakresie konstrukcji elektronicznej właśnie rzeczonej karty DS2416) oraz procesorów efektów ProR3 i Rev500, które ta karta posiada na swoim pokładzie (DSP).
Wtyczkowy kompresor pasmowy?
Re: Wtyczkowy kompresor pasmowy?
Piszesz o DS2416. Nigdy jej nie używałem, więc sie nie wypowiadam. I znowu opinia o brzmieniu karty...hmmm.
Jeden z muzykow, ktory ma DSP Factory, dostarcza nieraz slady do zmiksowania kilku osobom, w tym mnie. Kazdy twierdzi to samo co do brzmienia, mielismy nawet na ten temat dyskusje, czemu tak jest i jak temu zaradzic, ale nic nie wymyslilismy.
Jeden z muzykow, ktory ma DSP Factory, dostarcza nieraz slady do zmiksowania kilku osobom, w tym mnie. Kazdy twierdzi to samo co do brzmienia, mielismy nawet na ten temat dyskusje, czemu tak jest i jak temu zaradzic, ale nic nie wymyslilismy.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!