Syntezatory programowe do techno, trance

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
XLR8
Re: Syntezatory programowe do techno, trance

Post autor: XLR8 » wtorek 26 paź 2004, 17:00

Mam pelna wersje i nie rozni sie niczym wiecej. U mnie nie wyskakuje menu EDIT i SETUP, ale nie wiem jak na innych kompach. U Was wszystko dziala??? Mam taki blad i w wersji full i demo....

Oczywiscie dźwięku z demo nie zbouncujesz do pliku audio...

Awatar użytkownika
DjNewton

Post autor: DjNewton » poniedziałek 10 paź 2005, 02:06

...pozwole sobie na odswiezenie topica i z czystej ciekawosci spytam czy ktos wie jakiego instrumentarium uzywa Nick Bracegirdle ukrywajacy sie pod nazwa CHICANE??

...

Witam!

Bylem na koncercie Chicane'a i mama nawet jego zdjecia ze sceny.

Z tego co udalo sie dostrzec moge powiedziec ze na pewno stoi w jego stajni przepyszny Nord Lead 2 szwedzkiej firmy Clavia oraz Roland JP8000. WIecej trudno bylo dostrzec.

Pozdrawiam

Niuton z Wroclawia

Awatar użytkownika
fabian
Kontakt:

Post autor: fabian » poniedziałek 10 paź 2005, 10:15

najnowsza pozycja chicane - easy to assemble jest swietna jesli chodzi o warstwe brzmieniowa..

muzyka troche poszla w strone french house'u ale nic nie stracila na swojej wyrazistosci i dynamice (biorac pod uwage regimenty srednich produkcji w tej stylistyce)
the Sun Personality

Awatar użytkownika
implant
Kontakt:

Post autor: implant » poniedziałek 10 paź 2005, 23:40

Posiadanie prawdziwych syntezatorów to niestety spory wydatek....

spory wydatek?? nie sądze, jeśli dobrze się zakręcisz, to kupisz kilka niezłych synthów za 5000 zł, a to raczej nie jest dużo, biorąc pod uwagę że jeśli chcesz brzmieć dobrze bez "hardware'u" to musisz mieć niezły komputer (który wszystkie VSTi uciągnie), dobry interface audio... zależy jaką drogę wybierzesz.
Analogi i cyfry fajne są :)

ODPOWIEDZ