Jest to bardzo jasno napisane. Masz przenieść (Copy the content of the folder) cały folder "HALionOne" z komputera, na którym znajduje się Cubase 5, na komputer z Cubase 11. Ścieżka docelowa, pod którą powinien znaleźć się ten folder to C:\ProgramData\VST3 Presets\Steinberg Media Technologies\Zbyszek-muzyk-100 pisze: ↑środa 26 maja 2021, 18:27Teraz tak: w linku który mi podałeś owszem jest info tej treści : Copy the content of the folder: C:\Program Files\Steinberg\Cubase * 5\VST3 Presets\Steinberg Media Technologies\HALionOne
Place it here: C:\ProgramData\VST3 Presets\Steinberg Media Technologies\HALionOne.
Teraz mam pytanie bo nie jest tu według mnie JASNO napisane co i jak mam przenieść???
Zawsze możesz odinstalować i ponownie na czysto zainstalować Cubase 11Zbyszek-muzyk-100 pisze: ↑środa 26 maja 2021, 18:27Boję się żebym coś nie zrobił tak że cubase 11 wcale nie bedę mógł już odpalić![]()

Oznacza to, że prawdopodobnie masz zainstalowaną 32-bitową wersję Cubase 5, ale to nic nie zmienia. Jeżeli ten folder znajduje się w "Programów (x86)", też powinien zawierać presety. Czy sprawdziłeś , co on zawiera?Zbyszek-muzyk-100 pisze: ↑środa 26 maja 2021, 18:27PS - Ja nie mam dokładnie takiej ścieżki w cubase 5 jak Steinberg tu pisze , bo mam zamiast w folderze Program File,to ja mam w Pliki Programów (x86).
Czy masz w ogóle taką ścieżkę C:\Program Files\Steinberg\Cubase * 5\?
Jaką ścieżkę do Cubase 5 masz na starym komputerze? Chodzi mi o to, gdzie znajduje się aplikacja Cubase 5.exe?